Traxter

2023

Изграден со дополнителна опрема за да ве однесе многу подалеку од секојдневните работи. Traxter е најспособниот Can-Am некогаш: специјализиран за работни места, натоварен за лов, во агробизнисот и секаде каде што треба добро да ја завршите работата.

Работете паметно

Сè е полесно со Traxter покрај вас

Послушен работник

Traxter е доволно цврст за да може да се справи со секоја задача. Кога имате водечка индустријата за влечење и капацитет и простор за складирање, тешката работа станува многу полесна. Совршен за земјоделство, лов или истражување.

Вчитајте го

СИСТЕМОТ ЗА СКЛАДИРАЊЕ LINQ

Додадете ги LinQ додатоците и за кратко време ќе работите попаметно. LinQ ви дава повеќе простор да спакувате повеќе алати и да носите повеќе товар. Лесно се вклувува и исклучува, спакувајте ги и наредете ги.

Забавувајте се со добрите мелодии

АУДИО ДОДАТОЦИ

Зголемете ја вибрацијата и забавувајте се со вашите најблиски со врвните аудио додатоци што го тераат вашиот Can-Am да пее. Лесни се да се инсталираат, плус се моќни и издржливи. Аудио покривот со 6 звучници ја прави вашата работа полесна и позабавна.

Направи го посилен

ДОДАТОЦИ ЗА ВОЗИЛОТО

Изберете од низата на додатоци за возилото кои ја олеснуваат напорната работа. Прикачете плуг за да ја исчистите патеката по која се движите, или прикачете винч за да го извадите заглавеното возилото. Веднаш прилагодете се за било која ситуација.

Истражете ги пакетите и спецификациите на Traxter

TRAXTER BASE HD7 T

Кога го конструиравме Can-Am Тraxter, го извлековме најдоброто од него. Ние го направивме тежок, способен и памететен, за да се истакнете во сè што барате од него. Ќе почувствувате разлика штом ќе седнете и ќе се повлечете гас!

 • 52 hp (38 kW)
 • 11 in. (28 cm) ground clearance
 • 27-in. Maxxis† Coronado tires
 • VERSA-PRO bench seat
 • 7.6” digital display

TRAXTER XU HD7 T

ПОДГОТВЕН ДА ЈА ПРЕВЗЕМЕ РАБОТАТА ВО СВОИ Traxter XU доаѓа опремен со многу фабрички инсталирани додатоци, вклучувајќи 27" Maxxis Coronado гуми поставени на тркала од 14", винч и три-режим динамички серво управувач (DPS) за подобро управување и контрола.

Max до 60 km/h

 • 52 hp (38 kW)
 • Up to 11 in. (28 cm) ground clearance
 • 27-in. Maxxis† Coronado tires
 • 2,041 kg winch
 • Dynamic Power Steering (DPS)

TRAXTER HD9 T

ПОДГОТВЕН ДА ЈА ПРЕВЗЕМЕ РАБОТАТА ВО СВОИ Traxter XU доаѓа опремен со многу фабрички инсталирани додатоци, вклучувајќи 27" Maxxis Coronado гуми поставени на тркала од 14", винч, систем за сопирање (ABS) и три-режим динамички серво управувач (DPS) за подобро управување и контрола.

Повеќе од 60 km/h

 • EC homologated T category  
 • 65 hp (48 kW)
 • 11 in. (28 cm) ground clearance
 • 27-in. Maxxis† Coronado tires
 • VERSA-PRO bench seat
 • 7.6” digital display

TRAXTER XU HD9 T

ПОДГОТВЕН ДА ЈА ПРЕВЗЕМЕ РАБОТАТА ВО СВОИ Traxter XU доаѓа опремен со многу фабрички инсталирани додатоци, вклучувајќи 27" Maxxis Coronado гуми поставени на тркала од 14", винч, систем за сопирање (ABS) и три-режим динамички серво управувач (DPS) за подобро управување и контрола.

Повеќе од 60 km/h

 • EC homologated T category  
 • 65 hp (48 kW)
 • 11 in. (28 cm) ground clearance
 • 27-in. Maxxis† Coronado tires
 • 2,041 kg winch
 • Dynamic Power Steering (DPS)

TRAXTER DPS HD9

ПРЕВЗЕМИ ГО ВОДСТВОТО Динамичкото серво волан (DPS) го прави возилото лесно за возење при свртување. Наполнете го приспособливиот капацитет, вклучете го 4WD и возете најдобро.

 • 65 hp (48 kW)
 • Up to 11 in. (28 cm) ground clearance
 • 27-in. XPS Trail Force tires
 • VERSA-PRO bench seat
 • Dynamic Power Steering (DPS)

TRAXTER MAX DPS HD9

ПРЕВЗЕМИ ГО ВОДСТВОТО Динамичкото серво волан (DPS) го прави возилото лесно за возење при свртување. Наполнете го приспособливиот капацитет, вклучете го 4WD и возете најдобро.

 • 65 hp (48 kW)
 • Up to 11 in. (28 cm) ground clearance
 • 27-in. XPS Trail Force tires
 • VERSA-PRO bench seat
 • Dynamic Power Steering (DPS)

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

TRAXTER XU HD10 T

ПОДГОТВЕН ДА ЈА ПРЕВЗЕМЕ РАБОТАТА ВО СВОИ Новиот Traxter XU доаѓа опремен со многу фабрички инсталирани додатоци, вклучувајќи 27" Maxxis Coronado гуми поставени на тркала од 14", винч, систем за сопирање (ABS) и три-режим динамички серво управувач (DPS) за подобро управување и контрола.

Повеќе од 60 km/h

 • EC homologated T category  
 • 82 hp (61 kW)
 • 13 in. (33 cm) ground clearance
 • 27-in. Maxxis† Coronado tires
 • 2,041 kg winch
 • Dynamic Power Steering (DPS)

TRAXTER PRO DPS HD10 T

СОВРШЕНА ПЛАТФОРМА Најдобриот Can-Am во светот со 1,37 x 1,82m седиште и вртежен момент за влечење најдобар за off-road. За работа, на фарма, лов или рекреативни патувања, Traxter PRO е изграден за да го прошири она што може да го направи side-by-side возилото.

Повеќе од 60 km/h

 • EC homologated T category  
 • More than 60 km/h
 • 82 hp (61 kW )
 • 13 in. (33 cm) ground clearance
 • 27 in. Maxxis† Coronado tires
 • 1,136 kg towing capacity
 • Dynamic Power Steering (DPS)

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

TRAXTER XT HD10

ОПРЕМЕН ЗА ДА НАПРАВИ СЕ ШТО САКАТЕ Целосна надворешна заштита и фабрички инсталиран винч плус избор на додатоци од браник до браник— Traxter XT е подготвен кога и вие сте.

 • 82 hp (61 kW)
 • Up to 13 in. (33 cm) ground clearance
 • 27-in. Maxxis† Bighorn 2.0 tires
 • VERSA-PRO bench seat with bolster seats, reinforced XT seat skin and adjustable driver seat
 • Dynamic Power Steering (DPS)

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

TRAXTER X MR HD10

НАДПРИРОДНА СИЛА Тестирано на сила за да доминира во променливи услови, оваа работна машина е подготвена за кал од винч до кука, вклучувајќи ги сноркелот и Smart-Lok.

 • 82 hp (61 kW)
 • 15 in. (38.1 cm) ground clearance
 • 30-in. ITP Cryptid† tires
 • VERSA-PRO bench seat with bolster seats, reinforced seat skin featuring X package trims and adjustable driver seat
 • Exclusive Smart-Lok™ technology

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ ИЗЛОЖБЕН ПРОСТОР

ПОСЕТЕ ГО НАЈБЛИСКИОТ ПРОДАЖЕН САЛОН, ПРОНАЈДЕТЕ ГО НАШИОТ CAN-AM OFF-ROAD ДИЛЕР И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР.

 

 

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ

Maverick

2023 ГОДИНА

Каде што нависина може да ве однесе. Истражувајте, возете off-road – во нашиот наменски направен за било што Can-Am со високи перформански. Не однесе до подиумот на Дакар 3 години по ред. Сега е ваш ред да го преземете водството.

 

Maverick Sport

2023 ГОДИНА

Најостриот начин да стигнете од А до Б, на кој било терен, во секое време, целосно натоварен или не. Can-Am создаден за вашите следни авантури.

 

OUTLANDER

2023 ГОДИНА

Сè што ти треба за да завладееш надвор. Outlander ги става моќта и стабилноста на еднаква основа, за сигурно ракување, најмногу коњски сили и најдобро влечење во својата категорија. Направен за возење на секој терен и во било која сезона, прилагодлив за речиси секоја работа или за off road употреба.