Отворен ден на Ski & Sea Skopje

Задоволството беше наше да бидете дел од отварањето на продажниот салон на Ski&Sea во Скопје на ден 01.04.22год

На отварањето имавме повеќе од седумдесет гости кои го посетија нашиот салон и си овозможија од поглиску да се запознаат со нашите единици, дел од опремата и достапноста на резервни делови. Во салонот беа изложени Can Am Outralnder XMR, Maverick Trail, Ryker, Sea Doo RXP XRS, Sea Doo Spark 3up и Ski Doo Summit X, модели од 2021 и 2022 година.

Посетителите уживаа во вкусното канапе и наздравија во знак на добредојдовте и добра соработка во иднина.

Се надеваме на добра соработка и успешна работа во иднина.

Ви Благодариме што го посетивте нашиот салон.

Нашиот салон се наоѓа на ул.’’Скупи 18” во објектот на ПСС, Скопје.

Добредојтени сте.

 

It was our pleasure to be part of the opening of the Ski & Sea salon in Skopje on 01.04.22.

At the opening we had more than seventy guests who visited our salon and had the opportunity to get acquainted with our units, some of the equipment and the availability of spare parts. In the salon were exhibited models from 2021 and 2022 such as Can am Outralnder XMR, Maverick Trail, Ryker, Sea Doo RXP XRS, Sea Doo Spark 3up and Ski Doo Summit X.

The visitors enjoyed the delicious canapé and toasted as a sign of welcome and good cooperation in the future.

We hope for good cooperation and successful work in the future.

Thank you for visiting our salon.

We are located on st. "Skupi no.18" in the building of PSS.

You are welcome!