Изјава за пристапност до веб-страницаBRP е посветена на олеснување на пристапноста и употребливоста на своите веб-страници за лицата со попреченост. BRP во моментов ги спроведува релевантните делови од Упатствата за пристапност до веб-содржина на Светскиот мрежен конзорциум 2.0 ниво АА (WCAG 2.0 AA) како стандард за пристапност до веб.

 

Ве молиме, бидете свесни дека нашите напори се во тек и се развиваат како што се развива нашата веб-страница. Ако, во кое било време, имате специфични прашања или проблеми во врска со достапноста на која било посебна веб-страница, контактирајте не.

 

Бесплатниот број 1-888-272-9222

 

Со контактирање на овој број, можете да бидете поддржани на англиски или француски јазик од 8 до 20 часот по EST.

 

Контактирајте го BRP со вашите прашања за пристапност.