MAVERICK SPORT

2023

Најпредизвикувачкиот начин да стигнете од точка А до точка Б, на кој било терен, во секое време, целосно натоварен или не. Can-Am е создаден за вашите следни авантури.

 

Истражи повеќе

Паметен и остар

Ротакс мотори и ексклузивни Can-Am системи за динамичка контрола на сопирачките и тракцијата (BTC). за подобро искуство во возењето. Maverick Sport DPS 1000R со 95-hp е брз и способен, особено кога доаѓа до границата на лимитот. Дали сте подготвени да пробате?

 

ПОВЕЌЕ ОД ПОДГОТВЕН

Авантурата зависи од вас: модерен, удобен, простран cockpit, простор за опрема и товар, подготвен за надградба на додатоците на LinQ. Сите со профилирани ROPS протектори и заштита за секаков вид на терен.

 

НАПРАВЕН НАМЕНСКИ

Изберете ја вашата шасија: DPS со 2 седишта или MAX DPS со 4 седишта -  Maverick Sport за секој возач.

ОКТРИЈТЕ ГИ НОВИТЕ ПАКЕТИ И СПЕЦИФИКАЦИИТЕ НА МАВЕРИК СПОРТ

MAVERICK SPORT DPS 1000R T

Најпредизвикувачкиот начин да стигнете од точка А до точка Б, на кој било терен, во секое време, целосно натоварен или не. Can-Am е создаден за вашите следни авантури.

Повеќе од 60 km/h

 • 95 hp ( 71 kW )
 • Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 7.6 in. (19.3 cm) wide digital display with keypad
 • RF key DESS with Start / Stop button

MAVERICK SPORT DPS 1000R

Најпредизвикувачкиот начин да стигнете од точка А до точка Б, на кој било терен, во секое време, целосно натоварен или не. Can-Am е создаден за вашите следни авантури.

Повеќе од 60 km/h

 • 95 hp ( 70,5 kW )
 • Up to 12 in. (30.5 cm) suspension travel
 • 28-in. Maxxis† Liberty tires
 • SHOWA 2.0 IFP shocks
 • Dynamic Brake and Traction Control System

Maverick Sport MAX DPS 1000R T

Четири седишта и возење што ќе го посакате одново и одново: на секој терен Maverick Sport MAX DPS со 95 коњски сили, носи Can-Am возбуда во фамилијарен-пријателски 62 ин. Пакет. Без одржување во период од година дена, изберете го мудро вашето патување.

Повеќе од 60 km/h

 • 95 hp (70,5 kW)
 • Up to 12 in. (30.5 cm) suspension travel
 • 28-in. Maxxis† Liberty tires
 • SHOWA 2.0 IFP shocks
 • Dynamic Brake and Traction Control System

Maverick Sport MAX DPS 1000R

„Четири седишта и возење по кое ќе посакате одново и одново: на кој било терен, Maverick Sport MAX DPS со 95 коњски сили ги пакува Can-Am возбудувањата во пргав, семеен пакет од 62 инчи. Со една година без одржување трчајќи напред, мудро изберете ги деновите за одмор.

Повеќе од 60 км/ч"

 • 95 hp (70,5 kW)
 • Up to 12 in. (30.5 cm) suspension travel
 • 28-in. Maxxis† Liberty tires
 • SHOWA 2.0 IFP shocks
 • Dynamic Brake and Traction Control System

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ ИЗЛОЖБЕН ПРОСТОР

ПОСЕТЕ ГО НАЈБЛИСКИОТ ПРОДАЖЕН САЛОН, ПРОНАЈДЕТЕ ГО НАШИОТ CAN-AM OFF-ROAD ДИЛЕР И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР.

 

 

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ

Maverick Trail

2023 ГОДИНА

Смести се удобно и вози ја последната милја. Нашиот најтесен side-by-side Can-Am широк само 52 инчи. Изграден за долги релации и нови патеки подеднакво со возбудливост, сигурност и способност.

 

Maverick

2023 ГОДИНА

Каде што нависина може да ве однесе. Истражувајте, возете off-road – во нашиот наменски направен за било што Can-Am со високи перформански. Не однесе до подиумот на Дакар 3 години по ред. Сега е ваш ред да го преземете водството.