Discover the 2024 Sea‑Doo Lineup

Our new personal watercrafts are better than ever

Your best Sea-Doo Life awaits

The perfect adventure at your fingertips. Record-setting excitement. Next-level comfort. Innovation that makes accessing the water easier than ever. The 2024 Sea‑Doo PWC lineup bring it all.

Sea-Doo СКУТЕРИ ЗА ВОДА

Живејте го животот на Sea-Doo

Неограничени можности

Вашиот Sea-Doo е оној кој ќе ви го направи животот поинтересен, едноставно ќе живеете Sea-Doo живот. Нема погрешен пат, нема погрешен начин да се живее, затоа не ја пропуштај оваа нит авантура која ќе ви го направи животот авантура.

Персонален воден скутер - 2023

Скокнете на своето возило - кое ви нуди излез од досадата

Време е за вашето големо бегство. За да видите нови места. Да се направи нешто ново. Има цел свет на вода таму, кој чека да биде истражен. И што и да барате, ќе го најдете додека се возите на Sea-Doo.

Персонилизирајте го вашиот Sea‑Doo скутер

Има повеќе од еден начин да го живеете Sea-Doo животот  и повеќе од еден начин да го направите вашето возење единствено. Создадете ја вашата лична дефиниција за тоа што значи cool. Со избирање на додатоците кои вас ви требаат го дефинирате вашиот персонален скутер, се претставувате себеси и вашиот карактер.

Промоции

Откријте ги последните промоции за Sea-Doo.

New Accessories & Apparel

Gear up! Our latest Sea-Doo Accessories & Apparel Collection is here.

Fresh-off-the-boat styles

Upgrade your riding experience with our new collection, featuring expertly crafted gear and apparel designed to make you stand out on the water.

Still in Love with a 2023 Sea‑Doo?

We get it. And we can help.

Some select 2023 Sea‑Doo personal watercraft models are still available. Find details, specs and more on previous Sea‑Doo model years.

Ново повисоко ниво на забава на вода

Оваа нова неверојатна даска  Sea-Doo Rise ќе  биде за летото 2024 година. Станува збор за целосно електрична хидрофолна плоча, која е совршена за целото семејство и за оние кои сакаат да се издигнат над водата и да уживаат во поатлетски Sea-Doo Life.

Опреми се

With must-haves and want-to-haves

Зголемете го вашиот стил на возење со нашата уникатна облека. И збогатете го вашиот Sea-Doo со додатоци кои се широко разновидни и компатибилни. Пред да го поминете најдоброто време со вашиот скутер проверете дали сте добро подготвени.

Линија на забава

Твојот Sea-Doo, на твојот начин

Без разлика дали уживате да поминувате време со пријателите или да го чувствувате чукањето на срцето низ градите, имаме нов личен состав на пловни објекти што сигурно ќе ве задоволи.

Sea-Doo авантури

Низ светот со Sea-Doo

Одете на места каде што можеби не размислувате да одите. Гледајте ја оваа веб-серија за сосема нов поглед на Sea-Doo Life.

Перформанси на повисоко ниво

Што се случува кога Sea-Doo ќе се здружи со Даниел Рикиардо? Го добивате најексклузивното лично пловно возило со високи перформанси кое некогаш е создадено.

Прилагодете го својот скутер

SEA-DOO ЗАБАВА

LINQ™ додатоци за продолжено уживање

ДОАЃА ОВА ЛЕТО: PIT STOP

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА SEA-DOO

СОЗДАДЕНИ ЗА АВАНТУРА

SEA-DOO ЗАБАВА И ВОЗЕЊЕ ОКОЛУ СВЕТОТ

ИЗБОРОТ НА ЛЕВИС ХАМИЛТОН ЗА ОВА ЛЕТО - SPARK TRIXX