Коктел забава на големото отворање на Порто Монтенегро

Во петок, 29 јули, гордо и свечено го отворивме новиот салон Ski&Sea во Тиват. За таа цел ги поканивме пријателите на компанијата Ski&Sea, клиенти и сопственици на возилата Can-Am.

Коктел забава на големото отворање на Порто Монтенегро

 

Во петок, 29 јули, официјално го отворивме новиот Ski&Sea салон во Тиват. На отворањето на салонот присуствуваа пријатели на компанијата Ski&Sea, клиенти и сопственици на програмата BRP.

Нашиот нов Ski&Sea салон се наоѓа во марината Порто Монтенегро, која се смета за една од најпрестижните марини на Јадранот, а се наоѓа во Бока Которска, Црна Гора.

Локацијата беше стратешки избрана и наменета за сите љубители на водените спортови, природата и адреналинот.

Вистинската атмосфера ја создадоа прикажаните единици и одличното музичко уживање со комбинација на виолина и диџеј музика. Изборот на храна беше локален со наутички допир на елеганција што ја зрачи локацијата на дневната соба. Шанкерите ги разгалуваа посетителите со вкусни коктели од Aperol Spritz.

На отворањето се собраа повеќе од 200 посетители кои покажаа голем интерес за нашата понуда и покажаа голем интерес за производите на BRP и срдечно го поздравија отворањето на нашиот нов салон.Се распаднавме:

Can-Am Maverick Trail 1000
Can-Am HD9 Traxter XU
Can-Am Maverick X RS
Can-Am Outlander XMR
Can-Am Outlander 570 Max XT
Can-Am Spyder RT Море до небо
Кан-Ам Рајкер 600
Can-Am Ryker Sport 900
Sea-Doo Spark Trixx
Can-Am Outlander Max 650 XTPДобредојдовте во Ski&Sea Porto Montenegro!

 

 

Погледнете ја фотогалеријата подолу!