OUTLANDER

2023

Сè што ти треба за да завладееш на отворено. Нашиот Outlander ги става моќта и стабилноста на еднаква основа, за сигурно ракување, најмногу коњски сили и најдобро влечење во својата категорија. Направен за возење на секој терен и во било која сезона, прилагодлив за речиси секоја работа или за off road употреба.

Одете по свој пат

Одете по земјениот пат на среќата

Вашиот доверлив помошник

Одете на големо и воошто не одете дома (додека навистина не  посакате). Outlander има голема издржливост да бидете во тек со секое подолго и поголемо патување што го имате на ум. Совршено за лов, риболов или добра забава. 

Сметајте на Can-Am

Квалитет на кој може да се потпрете

Секој модел на Can-Am е изграден за да ги исполни високите стандарди. Од деловите што ги избираме, сè до одговарањето и завршните работи, нашите возила се направени за да траат. Тоа значи повеќе време за возење и помалку време во гаража.

Почувствувајте ја моќта

Неспоредлива моќност на моторот

Имате две опции. И во двата случаи ќе добиете непобедлива моќност за влечење и туркање. Изберете едноцилиндричен Rotax 450 со 38hp или SOHC Rotax 570 V-Twin со осум вентили со 48hp.

LinQ - делот кој недостасува

LINQ СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

Зголемете го капацитетот за складирање со LINQ. Изберете од различни кутии, ладилници, ранци и решетки кои ќе го претворат вашиот Can-Am во целосна авантуристичка машина. Лесно се става и се вади, лесно спакувајте ги и наредете ги.

ОКТРИЈ ГИ НОВИТЕ ПАКЕТИ И СПЕЦИФИКАЦИИ НА OUTLANDER

OUTLANDER XT 650 T

„OUTLANDER XT 650-T – ДОДАТОЦИТЕ СЕ СТАНДАРД Повеќе надворешна заштита, надградените браници и винчот обезбедуваат сигурност и фабричка прилагодливост за секоја ваша следна авантура.
Повеќе од 60km/h"

 • 59 hp (44 kW)
 • 26-in. ITP† Terracross radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch with roller fairlead
 • Heavy-duty front & rear bumpers

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО СОПСТВЕНО ВОЗИЛО

> НАЈДИ ПРОДАВНИЦА / НАЈДИ ДИЛЕР

> ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER X MR 650

ТИ ДАВА СИЛНА САМОДОВЕРБА Изграден за екстремно калив и влажен терен со користење на сноркел, надворешна заштита и реконструирана суспензија, мотор и менувач и специјални тркала со гуми за кал.

OUTLANDER X MR 1000

НАПРАВЕН ЗА ДА ГО ЗАМАТИ УМОТ Надграден за да ја искористи максимално моќта на Rotax 1000R моторот, винчот и надградната суспензија заедно со тркалата и гумите ќе ве носат низ најкаливиот терен.

 • 91 hp (68 kW )
 • Heavy-duty front & rear bumpers
 • 1,588 kg winch
 • FOX† 1.5 PODIUM shocks
 • 30 in. ITP Cryptid tires on 14 in. cast-aluminum wheels

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО СОПСТВЕНО ВОЗИЛО

> НАЈДИ ПРОДАВНИЦА / НАЈДИ ДИЛЕР

> ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER DPS 1000R

СПРАВИ СЕ ЛЕСНО СО НАЈТЕШКОТО Dynamic Power Steering (DPS) ја подобрува удобноста и чуството на лесно управување насекаде: од тесни вртења на деликатна трева до предизвикувачки патеки.

 • 91 hp (68 kW)
 • 26 in. ITP† Terracross tires, 14 in. cast-aluminum wheels
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.™)
 • Heavy-Duty front bumper, Mudguards

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СОПСТВЕНОТО ВОЗИЛО

> НАЈДИ ПРОДАВНИЦА / НАЈДИ ДИЛЕР

> ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER DPS 1000 T

СПРАВИ СЕ ЛЕСНО СО НАЈТЕШКОТО Dynamic Power Steering (DPS) и ABS Technology ја подобрува удобноста и чуството на лесно управување насекаде: од тесни вртења на деликатна трева до предизвикувачки патеки. Повеќе од 60 km/h.

 • 80 hp (59 kW)
 • Heavy-duty front bumper
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Heavy-duty front bumper, Mudguards
 • 26 in. ITP† Terracross tires, 14 in. cast-aluminum wheels

 > ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 > КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

 > ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

 > ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER X XC 1000R

НАПРАВЕН ЗА ДА СЕ СПРАВИ СО ЕКСТРЕМНИ НИВОА Создадете врвен Outlander подготвен за крос-кантри, за возачи кои бараат целосни перформанси и ракување со сите најфини фабрички прилагодливи делови.

 • 91 hp (68 kW)
 • 26-in. ITP† Terracross radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • FOX† 1.5 PODIUM RC2† shocks
 • Aluminum front bumper with pre-runner and top brace

OUTLANDER X XC 1000 T

НАПРАВЕН ЗА ДА СЕ СПРАВИ СО ЕКСТРЕМНИ НИВОА Создадете врвен Outlander подготвен за крос-кантри, за возачи кои бараат целосни перформанси и ракување со сите најфини фабрички прилагодливи делови.

Повеќе од 60 km/h
 • 80 hp (59 kW)
 • 26-in. ITP† Terracross radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • FOX† 1.5 PODIUM RC2† shocks
 • Brake Traction Control (BTC) with Lock 4WD

OUTLANDER DPS 1000R

СПРАВИ СЕ ЛЕСНО СО НАЈТЕШКОТО Dynamic Power Steering (DPS) ја подобрува удобноста и чуството на лесно управување насекаде: од тесни вртења на деликатна трева до предизвикувачки патеки.

 • 91 hp (68 kW)
 • Heavy-Duty front bumper, Mudguards
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.™)
 • 26 in. Carlisle† ACT HD tires, 12 in. cast-aluminum wheels

 > ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 > КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

 > ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER DPS 1000 T

СПРАВИ СЕ ЛЕСНО СО НАЈТЕШКОТО Dynamic Power Steering (DPS) и ABS Technology ја подобрува удобноста и чуството на лесно управување насекаде: од тесни вртења на деликатна трева до предизвикувачки патеки. Повеќе од 60 km/h

 • 80 hp (59 kW)
 • Heavy-duty front bumper
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.™)
 • 26 in. ITP† Terracross tires, 14 in. cast-aluminum wheels

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX XT 650

ДОДАТОЦИТЕ СЕ СТАНДАРД Повеќе надворешна заштита, надградените браници и винчот обезбедуваат сигурност и фабричка прилагодливост за секоја ваша следна авантура.

 • 59 hp (44 kW )
 • 26-in. ITP† Terracross radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heavy-duty front & rear bumpers

 > ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 > КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

 > ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

 > ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX XT 650 T

ДОДАТОЦИТЕ СЕ СТАНДАРД Повеќе надворешна заштита, надградените браници и винчот обезбедуваат сигурност и фабричка прилагодливост за секоја ваша следна авантура. Повеќе од 60 km/h

 • 59 hp (44 kW)
 • 26-in. ITP† Terracross radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heavy-duty front & rear bumpers

 >ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 > КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

 > ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX DPS 1000R

СПРАВИ СЕ ЛЕСНО СО НАЈТЕШКОТО Dynamic Power Steering (DPS) ја подобрува удобноста и чуството на лесно управување насекаде: од тесни вртења на деликатна трева до предизвикувачки патеки.

 • 91 hp (68 kW)
 • Heavy-Duty front bumper, Mudguards
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.™)
 • 26 in. Carlisle† ACT HD tires, 12 in. cast-aluminum wheels

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX DPS 1000 T

СПРАВИ СЕ ЛЕСНО СО НАЈТЕШКОТО Dynamic Power Steering (DPS) и ABS Technology ја подобрува удобноста и чуството на лесно управување насекаде: од тесни вртења на деликатна трева до предизвикувачки патеки. Повеќе од 60 km/h

 • 80 hp (59 kW)
 • Heavy-duty front bumper
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.™)
 • 26 in. ITP† Terracross tires, 14 in. cast-aluminum wheels

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX XT-P 1000R

ПЕРФОРМАНСИ КОИ НЕ ОТКАЖУВААТ Целосно опремен со сите карактеристики и опции за стил и off-road брзина со прилагодлив FOX 1.5 PODIUM QS3, 14-in тркала со прстен и дополнителни фабрички надградби. Повеќе од 60 km/h

 • 91 hp (68 kW)
 • 26-in. ITP† Terracross radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • FOX† 1.5 PODIUM QS3† shocks
 • 1,588 kg winch

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX XT-P 1000 T

ПЕРФОРМАНСИ КОИ НЕ ОТКАЖУВААТ Целосно опремен со сите карактеристики и опции за стил и off-road брзина со прилагодлив FOX 1.5 PODIUM QS3, 14-in тркала со прстен и дополнителни фабрички надградби. Повеќе од 60 km/h

 • 1000 T: 80 hp (59 kW)
 • 26-in. ITP† Terracross radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • FOX† 1.5 PODIUM QS3† shocks
 • 1,588 kg winch

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX LIMITED 1000R

ЦЕЛОСНО ОПРЕМЕН ОД САМИОТ ПОЧЕТОК Врвна способност, стил и врв на разновидност на моќниот 1000R Rotax мотор. Може да се справи со долги викенд патувања, во секакви услови на патот.

 • 91 hp (68 kW)
 • 27-in. Maxxis† Bighorn 2.0 tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • FOX† 1.5 PODIUM QS3† shocks
 • 1,588 kg winch

 > ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX XU+ 650 T

ПОДГОТВЕН ДА ЈА ПРЕВЗЕМЕ РАБОТАТА ВО СВОИ РАЦЕ Превземете ја командата на двоседниот Outlander MAX XU+ со сите неспоредливи негови перформанси на сите терени. Легендарниот Rotax мотор влечи струја и до 750 кг, со што ја олеснува работата во секој поглед. Мах до 60 km/h

 • 59 hp (44 kW)
 • 26-in. 6-ply Carlisle† ACT HD radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heated hand grips & mudguards

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX XU+ 1000 T

ПОДГОТВЕН ДА ЈА ПРЕВЗЕМЕ РАБОТАТА ВО СВОИ РАЦЕ Превземете ја командата на двоседниот Outlander MAX XU+ со сите неспоредливи негови перформанси на сите терени. Легендарниот Rotax мотор влечи струја и до 750 кг, со што ја олеснува работата во секој поглед. Мах до 60 km/h

 • 80 hp ( 59 kW)
 • 26-in. 6-ply Carlisle† ACT HD radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heated hand grips & mudguards

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX XT-P 650 T

ПЕРФОРМАНСИ КОИ НЕ ОТКАЖУВААТ Целосно опремен со сите карактеристики и опции за стил и off-road брзина со прилагодлив FOX 1.5 PODIUM QS3, 14-in тркала со прстен и дополнителни фабрички надградби.

 • 650 T: 59 hp (44 kW)
 • 26-in. ITP† Terracross radial tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • FOX† 1.5 PODIUM QS3† shocks
 • 1,588 kg winch

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER XU+ 650 T

ПОДГОТВЕН ДА ЈА ПРЕВЗЕМЕ РАБОТАТА ВО СВОИ РАЦЕ Превземете ја командата на двоседниот Outlander MAX XU+ со сите неспоредливи негови перформанси на сите терени. Легендарниот Rotax мотор влечи струја и до 750 кг, со што ја олеснува работата во секој поглед.

 • 59 hp (44 kW)
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires, 12-in. cast-aluminum wheels
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heated hand grips & mudguards

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER 6X6 XU+ 650 T

ПРИСТИГНА КОГА Е НАЈПОТРЕБЕН Безразлика дали влечете товар или ја искачувате најблиската планина, додадената влечна сила од 6x6, спората брзина “L” и товарната кутија на 2 нивоа го прави овој Outlander 6x6 XU+ моќен да вози како ниеден друг. Max до 60 km/h;

 • 650 T: 59 hp (44 kW) 
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heated hand grips

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER 6X6 XU+ 1000 T

ПРИСТИГНА КОГА Е НАЈПОТРЕБЕН Безразлика дали влечете товар или ја искачувате најблиската планина, додадената влечна сила од 6x6, спората брзина “L” и товарната кутија на 2 нивоа го прави овој Outlander 6x6 XU+ моќен да вози како ниеден друг.

Мах до 60 km/h

 • 1000 T: 80 hp (59 kW)
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heated hand grips

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX 6X6 XU+ 650 T

Нема ништо подобро од дополнителниот вртежен момент од 6х6 управувано од моќните Rotax 1000-V Twin мотори – најтешката задача која ја имавме во изградбата на АТV. Функциите на пакетот XU+ ги исполнуваат дури и највисоките стандарди - сè е подготвено за вашите следни предизвици.

Мах до 60 km/h

 • 650 T: 59 hp (44 kW) 
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heated hand grips

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX 6X6 XU+ 1000 T

Нема ништо подобро од дополнителниот вртежен момент од 6х6 управувано од моќните Rotax 1000-V Twin мотори – најтешката задача која ја имавме во изградбата на АТV. Функциите на пакетот XU+ ги исполнуваат дури и највисоките стандарди - сè е подготвено за вашите следни предизвици.

 •  1000 T: 80 hp (59 kW)
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heated hand grips

Во потрага сте по помал мотор?

Откријте ги нашите Outlander 450 и 570.

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ ИЗЛОЖБЕН ПРОСТОР

ПРОНАЈДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ИЗЛОЖБЕНИ САЛОНИ И СЕРВИСНИ ЦЕНТРИ ЗА CAN-AM OFF-ROAD.

 

 

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ

OUTLANDER 450/570

2023 ГОДИНА

Извонреден комфор и способност за сите возачи. Совршен спој на ефикасност, перформанси и цена, Outlander 450 / 570 ATV е сè што некогаш ќе ви треба.

RENEGADE

2023 ГОДИНА

Renegade продолжува таму каде што завршува лимитот. Сега достапно е и најмоќното семејство на спортски ATV возила, кој докажани со трки ги спојува заштитата и перформансите за да ве води во сериозно предизвикувачки терени.