Sea-Doo Adventure Moto Tirana

Ne organizuam një sezon hapjeje dhe provë për mjetet ujore Sea-Doo në një liqen. Ngjarja u zhvillua për klientët aktualë të Sea-Doo dhe klientët e rinj të mundshëm të interesuar për markën. Një mundësi absolutisht e mahnitshme për të parë dhe testuar produktet në veprim.

 

 

 

Локација : Лиќени и Бањеш

Организиравме отварање на сезоната и тест возење за Sea-Doo водни бродови во езеро. Настанот беше направен за вистински клиенти на Sea-Doo и нови потенцијални клиенти заинтересирани за брендот. Апсолутно неверојатна можност да ги видите и тестирате производите на дело.

Имаше достапни повеќе модели за тестирање: GTX 130 PRO, SPARK TRIXX, GTX300LTD.

Почнавме во 11:00, а завршивме околу 17:00 часот.

 

 

------------

Location : Liqeni i Banjes 

We organized an opening season and test drive for Sea-Doo watercrafts in a lake. Event was made for actual customers of Sea-Doo and new prospect customers interested in the brand. Absolutely amazing opportunity to see and test the products in action.

There were multiple test models available: GTX 130 PRO, SPARK TRIXX, GTX300LTD.

We started at 11:00 and finished around 17:00.