Off Road Extreme Team 4x4, Vogrsko

Искуството 4х4 со кал и прашина е зад нас!

 

Во сабота и недела, на 25 и 26 јуни 2022 година, воведовме четири наши единици во Вогрско:

 

- Can-Am Outlander 570

- Can-Am Ryker 600 ACE

- Can-Am Traxter HD10

- Can-Am Maverick Trail 700

 

Во саботата денот започна рано за тимот на Ski & Sea додека се упативме кон Глинокоп Вогрско на забавата, каде што се одржа настанот. Во 10 часот започна тест за натпреварувачите во опсегот и потоа на ред дојде брзата трка која траеше до 16 часот. По кратка пауза и преуредување на пистата, започна уште едно тестирање на тежината што го набљудувавме од нашите возила, што не остави во сенка. Настанот продолжи до доцна во ноќта по прогласувањето на победникот.

Посетителите среќно застануваа во нашиот изложбен салон и се криеја од сонцето под нашите шатори. Во саботата подготвивме наградна игра за посетителите и поделивме три атрактивни Ski & Sea награди.

 

Во неделата настанот продолжи со тежината на тестот и за посетителите ја збогативме програмата со „шатл“ тест патувања меѓу двете земји со Can-Am Traxter HD10.