Соопштенија за јавноста - Светот на BRP

 • Нова постава на модели на Ski-Doo

  Нова постава на модели на Ski-Doo


  Зголемете ја вашата забава во зима со новата постава на модели на Ski-Doo што се фокусира на одлично ракување, напојување и подвижност
  Прочитај напис
 • Целосно нов Can-Am Commander 2021 година

  Целосно нов Can-Am Commander 2021 година


  Најдоброто теренско возило што го чекавте. Изграден за оние кои играат напорно и работат напорно
  Прочитај напис
 • BRP ЌЕ ВОВЕДЕ ЕЛЕКТРИЧНИ МОДЕЛИ ЗА СЕКОЈА ОД СВОИТЕ ПРОИЗВОДНИ ЛИНИИ ДО КРАЈОТ НА 2026 ГОДИНА

  BRP ЌЕ ВОВЕДЕ ЕЛЕКТРИЧНИ МОДЕЛИ ЗА СЕКОЈА ОД СВОИТЕ ПРОИЗВОДНИ ЛИНИИ ДО КРАЈОТ НА 2026 ГОДИНА


  BRP ќе инвестира 300 милиони долари во следните пет години за да ги електрифицира постојните производни линии до крајот на 2026 година.
  Прочитај напис
 • BRP ги воведува моторите за снег со Lynx во Северна Америка

  BRP ги воведува моторите за снег со Lynx во Северна Америка


  BRP има за цел да изгради нова сорта на јавачи во нордиски стил кои се подготвени да се справат со непознатото
  Прочитај напис
 • ЕКИПАТА НА CAN-AM ПОБЕДУВА ВО ССВ КАТЕГОРИЈАТА НА МАТИНИОТ ДАКАР 2020!

  ЕКИПАТА НА CAN-AM ПОБЕДУВА ВО ССВ КАТЕГОРИЈАТА НА МАТИНИОТ ДАКАР 2020!  Прочитај напис