Can-Am OFF-ROAD COMMUNITY DAY Ski & Sea Beograd

Во сабота, 02.07.2022г. ги собравме сопствениците на Can-Am ATV и SSV возила во Рајац. 50 учесници ја возеа патеката долга 100 километри, од Рајац преку Равна Гора, еко село Коштуниќи до Љиг.

Can-Am OFF-ROAD COMMUNITY DAY Ski & Sea Beograd

 

Состанокот на Can-Am Community SERBIA беше успешно завршен. Во сабота, 02.07.2022г. ги собравме сопствениците на Can-Am ATV и SSV возила во Рајац.

Возењето започна во 10 часот во добро расположение. 50 учесници ја возеа патеката долга 100 километри, од Рајац преку Равна Гора, еко село Коштуниќи до Љиг.

На возење беа и најновите модели кои учесниците имаа можност да ги пробаат. Имаше многу добро друштво во природа, разни патишта, многу забава и смеа со добри пијалоци и локални специјалитети. Возењето го завршивме во 20 часот.

Голема благодарност до сите учесници!

 

 

Погледнете ја фотогалеријата подолу!