Ski-Doo Санки за снег

ЗАБАВА ЗА СИТЕ

Подготвени, поставете, играјте

Ви ја претставуваме поставата за 2023 година

Подгответе се да го доживеете тоа чувство за скијање со поставата на забавни санки за 2023 година за сите возачи во вашето семејство. Платформата REV Gen5 и LED диодите за ноќно гледање ги носат работите на сосема друго ниво.

Ski-Doo моторни санки

Понуда „Зимата навистина нема граници“ 2022

Отсонувај го своето бегство

Моторните санки од Ski-Doo од 2022 година ги растегнуваат границите на возможното и на иновациите подалеку од било кога порано. Секоја една карактеристика е инспирирана од возачи како вас кои го замислуваат возењето на начин кој што редефинира зимското опуштање.

ДЛАБОК СНЕГ

ВРВ

Моторните санки на Ski-Doo од моделот „Summit“ од 2022 година се изградени така што секое следно возење во длабокиот снег е уште повеќе вчудовидувачко од претходното. Било да се качувате до стрмни падини, да кревате снежна прашина по длабок снег или да возите помеѓу дрвја, возилото „Summit“ реагира веднаш и се вози без многу напор. Опремен со ефикасни, мочни E-TEC мотори – вклучувајќи го и Rotax 850 E-TEC Turbo – како и можности осмислени за да не треба да вложувате големи напори, возењето до врвот е восхитувачко како и секогаш!

 

ВОЗЕЊЕ ВО СЛОБОДЕН СТИЛ

Што правите кога сте освоиле сѐ што ви е на дофат? Посегнете по уште повеќе! Санката модел „Freeride“ од 2022 година ги редефинира границите на доминација над теренот со лудачката моќност на моторот 850 E-TEC Turbo на одредени модели и можности инспирирани од длабок снег како што е краток дизајн на тунелот што овозможува поголем пристап до терени, подлабок снег повеќе епски моменти.

 

 

 

 

КРОСОВЕР

БУНТОВНИК

Возачите на моделот „Renegade“ одбиваат да бидат дефинирани според само еден вид на возење. Тие секој ден сакаат да се возат на различен терен, а понекогаш дури и секој час. По секое возење, тие заминуваат без ништо да скријат и тоа го бараат и од својата моторна санка – без оглед на условите.

 

 

 

ОТВОРЕН ТЕРЕН

Возачите на кросовер 50-50 денес сонуваат да возат по ливади со длабок снег сега, а потоа да поминуваат многу километри. Дефиниција за добро возење е авантура која сѐ уште не сме ја доживеале во неоткриени места. Моторните санки на Ski-Doo моделот „Backcountry“ се санки без компромис, кои денешните возачи на кросовер во потрага по авантури, ги заслужуваат.

TRAIL

MXZ

Моделот „MXZ“ е осмислен на биде најдобрата санка за патеката, со брзи реакции, управување како кај мотокрос и исклучително добра агилност. Со напредни иновации на суспензијата и динамична моќност на двотактниот мотор „Rotax“, секој модел „MXZ“ испорачува совршена комбинација на возбудливи перформанси и ненадминлив квалитет на возењето.

ГОЛЕМА ОБИКОЛКА

Зимата изобилува со слики како за на поштенска картичка и погледи достапни само за возачите на моторни санки и во кои само тие можат да уживаат. Зошто да не ги споделите со другарите на Ski-Doo модел „Grand Touring“? Овие санки се набиени со стил и луксуз за максимална удобност и забава за возачот и за патниците.

 

СПОРТСКИ ПРАКТИЧНО

ЕКСПЕДИЦИЈА

Моторните санки на Ski-Doo модел „Expedition“ претставуваат категорија сама за себе. Тие го одразуваат чувството на слобода длабоко всадено во нивните скандинавски корени и незабележителен спој помеѓу удобноста на санка за пријатна обиколка и можностите за возење по недостапни терени и практичните можности на тешка работа.

 

SKANDIC

Наменски изградени за работа на најприлагодливата платформа во индустријата - REV Gen4 – моторните санки „Skandic“ е опремени со долги, многу широки скии за беспрекорно одржување во длабок снег и исклучително триење за влечење на тешки товари.  Санките „Skandic“ постигнуваат целосно друго ниво во однос на удобноста на возачот и на можностите благодарејќи на дизајнот на отворената кабина што му овозможува на возачот да ја контролира санката како никогаш досега. Сигурните мотори од типот „Dependable Rotax“ обезбедуваат моќност за исклучителна сигурност дури и во лоши услови.

 

TUNDRA

Пристапот до места за лов и риболов настрана од вообичаените патишта, стигнувањето до оддалечени патеки за трапери или корисното работење длабоко во шумски предели лесно се постигнува благодарејќи на можноста на лесната санка од моделот „Tundra“ без напор да вози по бескрајно длабок снег и тоа на многу ефикасен начин.

 

 

МОДЕЛ „GRAND TOURING“ 2022

Го променивме возењето засекогаш

Ski-Doo 2020 Модели

ТОА SKI-DOO ЧУСТВО