Can-Am On-Road Возила

DISCOVER WHAT’S NEW FOR 2024

NEW COLLECTION

Get lost on purpose with a brand-new ride. See the new coloration options, wheels and technology on the 2024 Can‑Am Ryker and Spyder. The thrills await!

2023 Can-Am Модели

Почувствувајте ја возбудата од возењето

Откријте ги моделите на Can-Am за 2023-та година и запознајте се со забавната страна на животот на три тркала.

 

СИТЕ МОЖЕМЕ ДА ВОЗИМЕ

Се што ми треба си ти.

Без оглед на тоа кој сте, од каде сте или каде сакате да одите, постои Can-Am кој е направен само за вас.

 

The Shoe Surgeon x Can-Am

Can-Am has partnered up with L.A.’s renowned custom shoe designers, The Shoe Surgeon, to create 3 brand new unique pairs of Ryker/Shoe Surgeon custom shoes.

Спакувајте се

Резервирајте додатоци и предмети за одржување за да го одржувате вашето возење правилно складирано цела зима.

Малку хибернација ќе го направи вашето возење добро. Најдете ги сите додатоци и предмети за одржување што ви се потребни за безбедно складирање.

Возењето е за секого

Сите возачи заслужуваат да ја доживеат возбудата на отворениот пат. Во Can-Am веруваме дека патиштата се за секого, без разлика од каде доаѓаат.

Прилагодете го своето возило

ВАШИОТ МОМЕНТ ЗА ВОЗЕЊЕ „ПРИСТИГНА“

Поставата за 2022 година е тука.

И овој пат, тоа е лично. Со повеќе возења за повеќе стилови, време е да го направите ваш.

НАУЧЕТЕ ДА ВОЗИТЕ

Програма за едукација на Can-Am Rider

ЕДНОСТАВНО Е УЧИТЕ ДА ВОЗИТЕ И ОБЕЗБЕДУВАТЕ ЛИЦЕНЦА!

Научете ги основите на часовите и тргнете на пат за да ги дотерате вашите вештини.

CAN-AM RYKER : ВОЗИ КАКО НИКОЈ ДРУГ

ВИ ГО ПРЕТСТАВУВАМЕ НОВИОТ НАЧИН НА ВОЗЕЊЕ

#Возетекакониедендруг

CAN-AM RYKER // ЧИСТ VS. УБАВО

CAN-AM RYKER

ПЕРСОНАЛИЗИРАЈ ГО ТВОЕТО ВОЗЕЊЕ НА 70,000 НАЧИНИ… СЕГА СО МНОГУ ПОВЕЌЕ ДОДАТОЦИ И ОПРЕМА

ЉУБОВ НА ПРВО ВОЗЕЊЕ

CAN-AM SPYDER

CAN-AM RYKER

Приказната од внатрешноста

CAN-AM RYKER

Детали

ЈАС СУМ ВОЗАЧ

#Imaryder