Продукти

Can-Am Off-Road Возила

Без оглед на теренот, без оглед на условите; за забава, за работа; сами или заедно. Ги изградивме со високи перформанси и лесно ракување за да ја направиме секоја патека достапна.

Can-Am On-Road Возила

Повторно први, носејќи ја радоста на отворениот пат до сите. Нашите нетрадиционални возила со три тркала се возат како никој друг, по асфалтирани патишта или автопати.

Sea-Doo водни пловни објекти

Нашата прва авантура во светот на водата. Има една, за секоја забава што можете да ја замислите, од моќни спортови или нежни возења, до пикник на отворена вода или риболов.

Ski-Doo Моторни санки

Како креатори на првата снежна санка остануваме репер во индустријата до ден денес. Создадовме нов спорт и овозможивме пристап до планините на сосема нов возбудлив начин. И сеуште сме лидерот  во друштвото.

LYNX Моторни санки

Произведени и тестирани северно од 66 ° 33 ′ 44 ″ N, нашите скандинавски моторни санки се направени за да ги издржат најтешките зимски услови и најгрубите возења.