DS

2023 ГОДИНА

Нивните авантури започнуваат со Can-Am Youth ATV. Поставата DS ATV е дизајнирана за безбедно, самоуверено да ги запознаете децата на возраст од 14 години и постари со забавната оff-road авантура.

ОСЛОБОДЕТЕ ГИ

ЗАТОА НИЕ ГО ПРАВИМЕ ОНА ШТО ГО ПРАВИМЕ. ДАДЕТЕ ИМ НА НОВИТЕ ВОЗАЧИ ВИСТИНСКА МАШИНА ДА НАУЧАТ ЗА КВАЛИТЕТОТ, ДИЗАЈНОТ И БЕЗБЕДНОСТА НА CAN-AM.

ВИСТИНСКИ ПОЧЕТОК

Електричен старт, вградени опции за ограничување на брзината и правилно ракување која дава самодоверба за успешен off-road почеток.

ПРВИОТ CAN-AM

Поинаков став за нашите машини за возрасни и достапни X пакети (перформансни амортизери, сопирачки, издувни гасови) за професионални тркачи.

 

ОКТРИЈТЕ ГИ НОВИТЕ ПАКЕТИ И СПЕЦИФИКАЦИИТЕ НА DS ВОЗИЛАТА

DS 250

black---can-am-red ВЛЕЗ НА ДРУГО НИВО За возачите на возраст од 14 и повеќе години, DS 250 е мотор од 250cc со течно ладење, CVT и поголема шасија како последен чекор пред влез во АТВ за возрасни.

  • 250 cc 4-stroke single cylinder, liquid cooled
  • Double A-arm front suspension
  • Fully automatic CVT
  • Preload adjustable front and rear shocks
  • Headlamps with tail light and brake light

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ ИЗЛОЖБЕН ПРОСТОР

ПОСЕТЕ ГО НАЈБЛИСКИОТ ПРОДАЖЕН САЛОН, ПРОНАЈДЕТЕ ГО НАШИОТ CAN-AM OFF-ROAD ДИЛЕР И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР. ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ЗА НАШАТА СТАНДАРДНА ГАРАНЦИЈА И ДОПОЛНИТЕНА B.E.S.T COVERAGE.

 

 

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ

OUTLANDER 450/570

2023 ГОДИНА

Извонреден комфор и способност за сите возачи. Совршен спој на ефикасност, перформанси и цена, Outlander 450 / 570 ATV е сè што некогаш ќе ви треба.

Outlander

2023

Сè што ти треба за да завладееш на отворено. Нашиот Outlander ги става моќта и стабилноста на еднаква основа, за сигурно ракување, најмногу коњски сили и најдобро влечење во својата категорија. Направен за возење на секој терен и во било која сезона, прилагодлив за речиси секоја работа или за off road употреба.

RENEGADE

2023

Renegade продолжува таму каде што завршува лимитот. Сега достапно е и најмоќното семејство на спортски ATV возила, кој докажани со трки ги спојува заштитата и перформансите за да ве води во сериозно предизвикувачки терени.