RENEGADE

2023 ГОДИНА

Renegade продолжува таму каде што завршува лимитот. Сега достапно е и најмоќното семејство на спортски ATV возила, кој докажани со трки ги спојува заштитата и перформансите за да ве води во сериозно предизвикувачки терени.

Излезете и играјте

Со Renegade, секаде каде има игралиште !

Моќно и брзо

Zip, zap, braaap!
Новиот Renegade X xc 1000 се движи со неверојатна моќ и агилност. Доаѓа со интегрирани LED светла, нова маска и нова комбинација од бои: црна со црвено. Уживајте во калта! 

 

Младите возачи

Имаат искра и страст за возење.

Ви ги претставуваме Renegade 110 и 110 X xc, порано од семејството на DS. Тие се целосно редизајнирани и лесени за возење.

Сметајте на Can-Am

КВАЛИТЕТ НА КОЈ МОЖЕ ДА СЕ ПОТПРЕТЕ

Секој модел на Can-Am е изграден за да ги исполни високите стандарди. Од деловите што ги избираме, сè до одговарањето и завршните работи, нашите возила се направени за да траат. Тоа значи повеќе време за возење и помалку време во гаража.

Максимална моќност

НАЈМОЌНИ ROTAX МОТОРИ

Со 91-hp, моделите Renegade 1000R се најмоќните ATV на пазарот, подготвени за напад и зафат на најтешките патеки или дупки од кал. Ги има и со Rotax 1000 (T-cat) со 80-hp и Rotax 650 со 59-hp.

ОТКРИЈТЕ ГИ НОВИТЕ RENEGADE ПАКЕТИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Renegade 110 EFI

МАЛ АТВ, ГОЛЕМИ НАСМЕВКИ. Renegade 110 EFI е наменето за возачи од 10 години па нагоре, добивајќи повеќе возбуда и посигурно возење – со ограничен гас за целосна контрола на брзината.

 • Double A-arm front suspension

 • HPG Piggyback shock

 • X-package graphics, Seat cover, Sport-look exhaust
  Racing kick-up pegs and handlebar riser block

 • Aluminum front bumper, Nerf bars

 • 112 cc 4-stroke single cylinder, air cooled

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

Renegade X xc 110 EFI

Renegade 110 EFI е наменето за возачи од 10 години па нагоре, добивајќи повеќе возбуда и посигурно возење – со ограничен гас за целосна контрола на брзината.

 • Double A-arm front suspension
 • HPG Piggyback shock
 • X-package graphics, Seat cover, Sport-look exhaust
  Racing kick-up pegs and handlebar riser block
 • Aluminum front bumper, Nerf bars
 • 112 cc 4-stroke single cylinder, air cooled

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

RENEGADE 650 T

Доживејте ги вашите авантури со дополнителна моќ и справете се подобро со предизвиците. Навигацијата по теренот каде и да возите не била толку многу забавна со векови- водечка класа коњски сили, агилни одговори и неверојатни 4WD ќе направат тоа позабавно.

Повеќе од 60 km/h

RENEGADE X XC 650 T

Следете ја авантурата со резерва на сила и ракувај го теренот по ваша команда –секако дека тоа е вашиот Х хс.

Повеќе од 60 km/h

 • 650 T: 59 hp (44 kW)
 • FOX† 1.5 PODIUM RC2† shocks
 • 25-in. ITP Holeshot† ATR tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS)
 • 10.5 in. (26.7 cm) ground clearance

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

RENEGADE X XC 1000 T

Следете ја авантурата со резерва на сила и ракувај го теренот по ваша команда –секако дека тоа е вашиот Х хс.

Повеќе од 60 km/h

 • 1000 T: 80 hp (59 kW)
 • FOX† 1.5 PODIUM RC2† shocks
 • 25-in. ITP Holeshot† ATR tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS)
 • 10.5 in. (26.7 cm) ground clearance

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

RENEGADE X XC 1000R

Следете ја авантурата со резерва на сила и ракувај го теренот по ваша команда –секако дека тоа е вашиот Х хс. Сега одличните 91 коњски сили – 1000R никогаш не бил со толку многу самодоверба над теренот, поради реконструираната суспензија која ќе го направи тоа.

 • 91 hp (68 kW)
 • FOX† 1.5 PODIUM RC2† shocks
 • 25 in. ITP Holeshot† ATR tires
 • Front bumper
 • 10.5 in. (26.7 cm) ground clearance

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

RENEGADE X MR 1000R

Нашиот најмоќен ATV! Новиот Renegade X MR 1000R со 91-hp е изграден за брзо и далеку возење низ кал. Со суспензија од следната генерација и Visco-4Lok преден диференцијал, играта навистина се промени!

 • 91 hp (68 kW)
 • FOX† 1.5 PODIUM QS3† shocks
 • 30 in. ITP Cryptid† tires
 • 1,588 kg winch
 • Available Visco-4Lok, 12.5 in. (31.8 cm) ground clearance

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ ИЗЛОЖБЕН ПРОСТОР

За повеќе информации посети го најблискиот Can-Am продажен салон, нашите дилери или најблиски сервис центри.

 

 

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ

OUTLANDER 450/570

2023

Извонреден комфор и способност за сите возачи. Совршен спој на ефикасност, перформанси и цена, Outlander 450 / 570 ATV е сè што некогаш ќе ви треба.

 

Outlander

2023

Нашиот Outlander ги става моќта и стабилноста на еднаква основа, за сигурно ракување, најмногу коњски сили и најдобро влечење во својата категорија. Направен за возење на секој терен и во било која сезона, прилагодлив за речиси секоја работа или за off road употреба.