OUTLANDER 450-570

2023

Извонреден комфор и способност за сите возачи. Совршен спој на ефикасност, перформанси и цена, Outlander 450 / 570 ATV е сè што некогаш ќе ви треба.

Одете било каде.

Outlander може да ве однесе насекаде.

Подготвени за патувањето.

Оutlander ви дава моќ да возите на секаков вид на терен. Изберете го Rotax 450 моторот или зголемете го до 570 за уште поголема моќност. Во меѓувреме, Tri-Mode Dynamic, серво воланот (DPS) го олеснува маневрирањето околу пречките. Ништо не може да ве спречи сега.

ПОВИСОКИ СТАНДАРДИ

Can-Am Outlander 450 / 570 се изградени со јачина, карактеристики и дизајн за никогаш да не ве изневери.

ТИМСКИ НАПОР

Отворени странични панели, долга листа на стандардни карактеристики со вграден Can-Am квалитет -совршен за работа и патувања.

ВИСТИНСКА ВРЕДНОСТ

Изграден по стандард, а не по цена. Со способност да ги задржи нашите конкуренти надвор од играта.

ВАШИОТ БРОЈ 1

Тивок, самоуверен и изграден за да трае - Outlander 450 / 570 го претставува срцето на нашата АTV линија која може да прави се што ќе посакате. Совршено избалансирам помеѓу работата и викендот.

ПРИЛАГОДИ И ЗАВРШИ

Can-Am e познат по своето посебно внимание кон деталите.

ПРИЛАГОДЛИВ ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА

Ви излезе непредвидена работа? Префрлете се дур трепнете од багажник на отворен кревет. Додадете го задниот панел (дел) и извадете го ладилникот. Совршен за лов и во природа, тоа е недостасувачкиот LinQ систем.

ОКТРИЈ ГИ НОВИТЕ ПАКЕТИ И СПЕЦИФИКАЦИИ НА OUTLANDER 450/570

OUTLANDER 450

ПЕРФОРМАНСИТЕ НАД НЕГОВАТА ЦЕНА. Најспособниот Оutlander што го очекувавте од Can-Am со располагање на комплетен асортиман на додатоци.

 • 38 hp (29 kW)
 • 25-in. Carlisle† Trail Wolf tires
 • Intelligent Throttle Control (iTC)
 • Prewired for available winch

OUTLANDER 450 T

ПЕРФОРМАНСИ НАД НЕГОВАТА ЦЕНА. Најспособниот Оutlander што го очекувавте од Can-Am со располагање на комплетен асортиман на додатоци.

Max до 60 km/h

 • 450 T: 38 hp (28 kW) 
 • 25-in. Carlisle† Trail Wolf tires
 • Intelligent Throttle Control (iTC)
 • Prewired for available winch

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER 570 T

СПРАВИ СЕ ЛЕСНО СО НАЈТЕШКОТО Dynamic Power Steering (DPS) ја подобрува удобноста и чуството на лесно управување насекаде: од тесни вртења на деликатна трева до предизвикувачки патеки.

 • 570 T: 48 hp (36 kW)
 • 25-in. Carlisle† Trail Wolf tires
 • Intelligent Throttle Control (iTC)
 • Prewired for available winch

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER DPS 450 T

СПРАВИ СЕ ЛЕСНО СО НАЈТЕШКОТО Dynamic Power Steering (DPS) ја подобрува удобноста и чуството на лесно управување насекаде: од тесни вртења на деликатна трева до предизвикувачки патеки.

Повеќе од 60 km/h

 • 450 T: 38 hp (29 kW) / 570 T: 48 hp (36 kW)
 • 25-in. Carlisle† Trail Wolf tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Anti-Lock Braking System (ABS)
 • Heavy-Duty front bumper

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER DPS 570 T

СПРАВИ СЕ ЛЕСНО СО НАЈТЕШКОТО Dynamic Power Steering (DPS) ја подобрува удобноста и чуството на лесно управување насекаде: од тесни вртења на деликатна трева до предизвикувачки патеки.

 • 570 T: 48 hp (36 kW)
 • 25-in. Carlisle† Trail Wolf tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Anti-Lock Braking System (ABS)
 • Heavy-Duty front bumper

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

 > ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER XU 450 T

Пакетот Outlander XU е дизајниран со една цел: завршете ја работата побрзо. Обезбедува повеќе перформанси отколку што ви треба за влечење, товарење и многу повеќе ја олеснува работата што треба да се заврши.

 • 450 T: 38 hp (29 kW) / 570 T: 48 hp (36 kW)
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Anti-Lock Braking System (ABS)
 • RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.™)

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER XU 570 T

Пакетот Outlander XU е дизајниран со една цел: завршете ја работата побрзо. Обезбедува повеќе перформанси отколку што ви треба за влечење, товарење и многу повеќе ја олеснува работата што треба да се заврши.

 • 570 T: 48 hp (36 kW)
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Anti-Lock Braking System (ABS)
 • RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.™)

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER XU 450

Пакетот Outlander XU е дизајниран со една цел: завршете ја работата побрзо. Обезбедува повеќе перформанси отколку што ви треба за влечење, товарење и многу повеќе ја олеснува работата што треба да се заврши.

 • 450 T: 38 hp (29 kW) 
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Reinforced seat skin

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER XU 570

Пакетот Outlander XU е дизајниран со една цел: завршете ја работата побрзо. Обезбедува повеќе перформанси отколку што ви треба за влечење, товарење и многу повеќе ја олеснува работата што треба да се заврши.

OUTLANDER MAX DPS 570

Дава повеќе удобност за возење на две лица на возилото, кое може едноставно и брзо да се претвори во едно седиште за еден. Трите режими на возење дополнително го прилагодуваат DPS.

 • 48 hp (36 kW)
 • 25-in. Carlisle† Trail Wolf tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Intelligent Throttle Control (iTC)
 • RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.™)

OUTLANDER MAX DPS 450 T

гранит-сива боја ЛЕСЕН ЗА РАКУВАЊЕ Дава повеќе удобност за возење на две лица на возилото, кое може едноставно и брзо да се претвори во едно седиште за еден. Трите режими на возење дополнително го прилагодуваат DPS.

Повеќе од 60 km/h

 • 450 T: 38 hp (29 kW) / 570 T: 48 hp (36 kW)
 • 25-in. Carlisle† Trail Wolf tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Anti-Lock Braking System (ABS)
 • Heavy-Duty front bumper

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX DPS 570 T

гранит-сива боја ЛЕСЕН ЗА РАКУВАЊЕ Дава повеќе удобност за возење на две лица на возилото, кое може едноставно и брзо да се претвори во едно седиште за еден. Трите режими на возење дополнително го прилагодуваат DPS.

Повеќе од 60 km/h

 • 570 T: 48 hp (36 kW)
 • 25-in. Carlisle† Trail Wolf tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Anti-Lock Braking System (ABS)
 • Heavy-Duty front bumper

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX XU+ 570 T

2-up Outlander MAX XU+ е дизајниран со една цел: завршете ја работата побрзо и поефикасно. Обезбедува повеќе перформанси отколку што ви треба за влечење, товарење и многу повеќе ја олеснува работата што треба да се заврши.

Max до 60 km/h

 • 48 hp (36 kW)
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Continuously Variable Transmission (CVT)
  with extra low L-gear

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX XT 570 T

ДОБРО ПОДГОТВЕН СО ФАБРИЧКИ ИНСТАЛИРАНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Прошири ги теренските способности со дополнителни функции. XT пакетот е опремен со Tri-Mode - Динамичко серво волан (DPS), систем за сопирање ABS, винч од 1588 кг и задните браници за извршување напредна тешка работа.

Повеќе од 60 km/h

 • 48 hp (36 kW)
 • 25-in. Carlisle† Trail Wolf tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Anti-Lock Braking System (ABS)

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER 6X6 XU+ 450 T

Ние градиме тешки 6х6 машини за вас и вашата работа. Најдобар за тежок и off-road терен со силно влечење од 6х6 управувано од ефикасниот Rotax 450 мотор.

Мах до 60 km/h

 • 38 hp (29 kW)
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Continuously Variable Transmission (CVT) with extra low L-gear

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER XU+ 450 T

Outlander XU+ пакетот е дизајниран со една цел: завршете ја работата побрзо и поефикасно. Обезбедува повеќе перформанси отколку што ви треба за влечење, товарење и многу повеќе ја олеснува работата што треба да се заврши.

Мах до 60 km/h

 • 38 hp (26 kW)
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heated grips and throttle

OUTLANDER XU+ 570 T

Outlander XU+ пакетот е дизајниран со една цел: завршете ја работата побрзо и поефикасно. Обезбедува повеќе перформанси отколку што ви треба за влечење, товарење и многу повеќе ја олеснува работата што треба да се заврши.

Мах до 60 km/h

 • 48 hp (36 kW)
 • 26-in. Carlisle† ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS™)
 • 1,588 kg winch
 • Heated grips and throttle

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> КРЕИРАЈ ГО СПОРЕД СВОИ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

OUTLANDER MAX 6X6 XU+ 450 T

Изградуваме моќни машини 6x6 за вас - и работата што тоа доаѓа со него. За нерамен и теренски терен, нема ништо подобро од дополнителна контрола што ја добивате со 6x6 придвижуван од ефикасен Rotax 450 мотор.

 • 38 hp (29 kW)
 • 26 "Carlisle ACT HD 6-ply tires
 • Tri-Mode Dynamic power steering (DPS)
 • 1,588 kg winch
 • Continuously Variable Transmission (CVT) with extra low L-gear

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

ВО ПОТРАТА СТЕ ПО ПОГОЛЕМ МОТОР?

ОТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ ПАКЕТИ OUTLANDER 650 и 1000R

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ ИЗЛОЖБЕН ПРОСТОР

За повеќе информации посети го најблискиот Can-Am продажен салон, нашите дилери или најблиски сервис центри.

 

 

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ

Outlander

2023 ГОДИНА

Сè што ти треба за да завладееш надвор. Outlander ги става моќта и стабилноста на еднаква основа, за сигурно ракување, најмногу коњски сили и најдобро влечење во својата категорија. Направен за возење на секој терен и во било која сезона, прилагодлив за речиси секоја работа или за off road употреба.

Renegade

2023 ГОДИНА

Renegade продолжува таму каде што завршува лимитот. Сега достапно е и најмоќното семејство на спортски ATV возила, кој докажани со трки ги спојува заштитата и перформансите за да ве води во сериозно предизвикувачки терени.