MAVERICK TRAIL

2023 ГОДИНА

Смести се удобно и вози ја последната милја. Нашиот најтесен side-by-side Can-Am широк само 52 инчи. Изграден за долги релации и нови патеки подеднакво со возбудливост, сигурност и способност.

 

НИКОГАШ НЕ ПРАВИ КОМПРОМИС

Ова е нашето најтесно side-by-side возило досега - можете да поминете низ најтесните простори и никогаш не погледнувајте назад. Со моќност до 75-hp и зголемена удобност во Ergo-Lok cockpit, Maverick Trail ќе одговара на сите вашите потреби.

ОКТРИЈТЕ ГИ НОВИТЕ ПАКЕТИ И СПЕЦИФИКАЦИИТЕ НА MAVERICK TRAIL

MAVERICK TRAIL 700 T

ВИ ПРЕТСТОЈАТ ГОЛЕМИ АВАНТУРИ Вграден 52-ин. широк и способен да оди колку што можете: најудобниот, агилен и прилагодлив Can-Am досега.

Мах до 60 km/h

 • 52 hp ( 38 kW )
 • Up to 10.5 in. (26.7 cm) suspension travel
 • 12-in. (30.5 cm) steel wheels
 • Integrated front steel bumper

MAVERICK TRAIL 700 T

ВИ ПРЕТСТОЈАТ ГОЛЕМИ АВАНТУРИ Вграден 52-ин. широк и способен да оди колку што можете: најудобниот, агилен и прилагодлив Can-Am досега.

Мах до 60 km/h

 • 52 hp ( 38 kW )
 • Up to 10.5 in. (26.7 cm) suspension travel
 • 12-in. (30.5 cm) steel wheels
 • Integrated front steel bumper

> ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

> ПРОНАЈДИ ДИЛЕР

> ПОБАРАЈ ДЕМО ВОЗЕЊЕ

MAVERICK TRAIL DPS 700/1000

СВРТУВАЊЕ НА КРУГ. Моќта Rotax богата со вртежен момент и динамичкото серво управување (DPS) што инспирира самодоверба, обезбедува целосна контрола, удобност и способност.

 • 52 hp ( 39 kW ) / 75hp (56 KW)
 • Open front differential with Brake Traction Control (BTC)
 • Dynamic Power Steering (DPS™)
 • Anti-Lock Braking System (ABS)
 • Ergoprint seats with color accents
 • 12 in. (30.5 cm) cast-aluminum wheels

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ ИЗЛОЖБЕН ПРОСТОР

ПРОНАЈДЕТЕ ГО НАШИОТ CAN-AM OFF-ROAD ДИЛЕР И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР.

 

 

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ

Maverick Sport

2023

Најпредизвикувачкиот начин да стигнете од точка А до точка Б, на кој било терен, во секое време, целосно натоварен или не. Can-Am е создаден за вашите следни авантури.

 

Maverick

2023

Каде што нависина може да ве однесе. Истражувајте, возете off-road – во нашиот наменски направен за било што Can-Am со високи перформански. Не однесе до подиумот на Дакар 3 години по ред. Сега е ваш ред да го преземете водството.