5 REASONS TO MEET THE SKI-DOO CREW AT HAY DAYS

Hay Days is officially back on the schedule for September 11-12, 2021, in North Branch, Minn., to kick off the snowmobile season for the 54th time. After a year hiatus thanks to the global pandemic, the excitement for this legendary event is at an all-time high. Our Ski-Doo Team shares in that anticipation 110%. Hay Days is back, and we couldn’t be more stoked for another season of That Ski-Doo Feeling!

Without further ado, here’s a list of the top five reasons to come to the show and braaap on by the Ski-Doo booth. You can find the full show schedule listed below.

5 ПРИЧИНИ ДА ЈА ЗАПОЗНАТИТЕ ЕКИПАЖАТА НА СКИ-ДОО ВО ДЕНОВИТЕ НА ХЕЈ

Деновите за презентирање на возењето со моторни санки официјално е ставен на  распоредот за 11-12 септември 2021 година, во Норт Бранч, Минесота и со тоа ќе се означи започнувањето на сезоната на моторни санки по 54-ти пат. По една година пауза благодарение на глобалната пандемија, возбудата за овој легендарен настан е на највисоко ниво. Нашиот Ski-Doo тим со нетрепение ги чекаат овие денови.  Деновите за презентација се вратија и не можевме да бидеме позадоволни за уште една сезона на споделување на тоа Ski-Doo Чувство!

Без понатамошно одложување, еве список со петте најдобри причини да дојдете на шоуто и да се најдете на штандот Ski-Doo. Целосниот распоред на шоуто можете да го најдете подолу.

Запознавање со кауза

Во текот на целиот викенд, ќе имате можност да запознаете некои од вашите омилени членови на тимот на амбасадори на Ski-Doo и во исто време да донирате за добра цел. Поминете одредено времео со амасадорите и направете доброволна парична донација во која било сума до Американскиот совет на здруженија на моторни санки (ACSA) или Канадскиот совет на организации за моторни санки (CCSO) и овозможете им  шанса да ги испратите Тони Џенкинс, Дејв Норона, Ешли Чафин и остатокот од екипата кон остварување на вредната кауза.

Делење на ексклузивни маички потпишани од вашиот омилен амбасадор и правење на привремени тетоважи

Што би биле деновите на презентација без споделување на неколку маички? Потпишувањето на маичките од страна на Ski-Doo амбасадорите се враќа со полна пареа на овие денови. Дополнително, ќе имате можност да го носите вашето Ski- Doo чувство со гордост на ракавот со бесплатните привремени тетоважи достапни цел викенд на штандот.

Запознавање и средба со амабсадорите

Ние ги започнуваме работите рано наутро во сабота со тимот на Ski-Doo амбасадори кој се среќава и поздравува со своите обожаватели. Сите членови на тимот ќе бидат присутни на штандот и ќе делат бесплатни постери, автограми и ќе се дружат и разговараат со најстрасните возачи на моторни санки  во светот. Дури и ако не можете да стигнете до штандот во сабота наутро, сепак би сакале да ве видиме. Нашите амбасадори ќе бидат на терен цел викенд.

Дознајте повеќе за трките

Додека акцијата на тревата трае, а UTV патеката е жешка и оптоварена цел викенд, нема да сакате да го пропуштите состанокот и поздравувањето на Ski-Doo трките кои започнуваат во 10:30 часот во Сабота наутро. Погледнете го најновото издание на Ski-Doo MXZx RS сноукрос санките и дознајте  ги големите имиња во тркачките тимови на Ski-Doo за претстојната сезона. Биди првиот што ќе знае!

Учете од најдобрите

И покрај тоа што секогаш ги имаме најновите и најдобри санки, додатоци и облека ние сакаме да ги унапредуваме работите и сакаме да дознаете нешто повеќе од нашите експерти. Проверете го распоредот подолу и видете кога нашиот специјалист за производи и амбасадори ќе покриваат некои од најжешките теми за снегот за оваа претстојна сезона. Од нови санки до технологија до приспособување и повеќе, ние ќе го покриеме сето тоа за вас.

БОНУС: Ривалство помеѓу браќата и сестрите

Има уште еден бренд за санки што го прави своето деби на Демновите за Презентација оваа година. За прв пат досега, Lynx Snowmobiles ќе ги изложат BoonDocker DS и RAVE RE заедно со нивниот амбасадорски тим: Рос Робинсон, Колтон Стурм и Џејсон Риби - кои ќе ви бидат на располагање да одговараат на прашања и да ги споделат своите искуства за зимата.

Но, има повеќе.  Ние ги носиме Деновите за презентацијана ново ниво во 2021 година! Репутацијата на BRP за генијалност ќе биде целосно прикажана со најновата иновација што ќе се појави на пазарот за моќни спортови: целосно новиот Sea-Doo Switch! Изграден како понтон со срцето на Sea-Doo, моторџиите можат да го погледнат одблиску ова возење што ја дефинира индустријата и да ги научат работите од специјалистите за производите на самата локација.

Посетителите на штандот, исто така, ќе ги вкусат најновите теренски возила Can-Am и експертите за производи кои ќе ви помогнат да го искусите адреналинот и во оваа сезона.


Па, што чекате? Ајде, доаѓајте - Деновите за презентација доаѓаат на голема врата!


HAY DAYS SCHEDULE

Saturday
9:00 a.m. - Ambassador Meet & Greet
10:00 a.m. - Get to Know: Mach Z
10:30 a.m. - On Track: Ski-Doo Racing Presser
11:00 a.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank
11:30 a.m. - Switch It Up: Meet the New Sea-Doo Switch
12:00 p.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank
12:30 p.m. -Going Up: Ski-Doo Mountain Sleds
1:00 p.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank
1:30 p.m. - Fireside with Lynx: Meet Ross Robinson, Jason Ribi and Colton Sturm
2:00 p.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank
2:30 p.m. - Get to Know: Smart Shox
2:30 p.m. - Switch It Up: Meet the New Sea-Doo Switch
3:00 p.m. - T-shirt Toss Dunk Tank
3:30 p.m. - Fit your sled to you: Customize it the Right Way
4:00 p.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank


Sunday
9:00 a.m. - Ambassador Meet & Greet
10:00 a.m. - Get to Know: Mach Z
10:00 a.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank
10:30 a.m. - DIY Corner: XPS Sled Care
11:00 a.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank
11:30 a.m. - Switch It Up: Meet the New Sea-Doo Switch
12:00 p.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank
12:30 p.m. - Fireside with Lynx: Meet Ross Robinson, Jason Ribi, Colton Sturm
1:00 p.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank
1:30 p.m. - Accessories 101: Customize Your Sled the Right Way
2:00 p.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank
2:30 p.m. - Get to Know: Smart Shox
3:00 p.m. - Switch It Up: Meet the New Sea-Doo Switch
3:30 p.m. - T-shirt Toss / Dunk Tank

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ