ЗОНА НА СОПСТВЕНИК

ОПРЕМА И ПОВЕЌЕ

Подобрете го искуството

Сакате да го зголемите вашето возење? Имаме додатоци кои ќе го подигнат на сосема ново ниво.

ЗАПОЧНУВАЊЕ

Одговорени на сите ваши прашања, заедно со корисни совети од нашите професионалци кои објаснуваат што точно треба да знаете пред да одите!

ГЛЕДАЈ И ВОЗЕЈ

Истражете ја нашата сеопфатна видео библиотека со совети и содржина за одржување!

СОПСТВЕНИЧКИ ПРИРАЧНИК

Консултирајте се со ресурсот на Сопственикот на теренски возила Can-Am за секој модел што сме го направиле од 2003 година.

НАЈДЕТЕ ДЕЛОВИ

Дали имате прашања за дел што сакате сами да го инсталирате? Не барајте понатаму.

АЖУРИРАЊЕ НА ВОЗИЛОТО

Се прашувате дали има отповикување на вашето теренско возило? Дознајте овде.

ВОЗЕТЕ БЕЗБЕДНО

Имаме основни видеа за безбедност на теренот Can-Am што ќе ги цените. Гледајте, учете и уживајте во возењето со мир на умот.

OFF-ROAD FAQ

ДАЛИ ДАЛИ ПРАШАЊЕ ЗА ВАШЕТО ОМИЛЕНО МИНИ? НАЈВЕРОЈАТНО ГО ИМАМЕ ОДГОВОРОТ.

БРП ИМА ВОЗИЛО ЗА СЕКОЈА АВАНТУРА.

НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ШТО ГО БАРАТЕ?

АКО СЕПАК НЕ МОЖЕТЕ ДА НАЈДЕТЕ ШТО ГО БАРАТЕ, КОНТАКТИРАЈТЕ СО ВАШИОТ ЛОКАЛЕН ДИЛЕР ИЛИ ПОКРАЈТЕ НЕ ТУКА!