OTO-NAUTIKA D.O.O. – СЕА-ДОО САФАРИ ДЕН
Врати се на настанот

OTO-NAUTIKA D.O.O. – СЕА-ДОО САФАРИ ДЕН

17.7.2021 - 17.7.2021 Центар Ото Наутика, Њивице, Крк

ОПИС

ЛОКАЦИЈА
Центар Ото Наутика, Њивице, Крк
ЗАПОЧНУВА
17.7.2021 AT 09:00 AM
ЗАВРШУВА
17.7.2021 AT 07:00 PM

ЗА НАСТАНОТ

Oto Nautika го организира настанот Sea-Doo safari day.

Го подготвуваме НАЈДОБРИОТ Sea-Doo сафари ден во Хрватска. Придружете ни се за бесплатно тестирање на новите модели на Sea-Doo и погледнете ја областа околу островот Крк од нова перспектива.

Датум: 17 јули 2021 година

Поаѓања: 9.00, 12.30, 16.30 часот

Локација: Њивице, Крк

Времетраење: 1,2 часа

Турата започнува во Њивице каде ќе се сретнете со вашиот водич кој ќе се грижи за вашата безбедност и ќе се погрижи да уживате во целото патување. На оваа тура ќе посетиме уште три дестинации. Првата станица ќе биде градот Малинска каде што можете да пливате во кристално чистото море и малку да се опуштите. По Малинска, турата продолжува до блиското село Главоток, познато по францисканскиот манастир. На крајот ќе го напуштиме островот Крк на некое време и ќе одиме сè до Бела на островот Крес. Бели е прекрасно историско село, но и дом на најголемата птица во овој дел на Европа - белоглавиот мршојадец, кој понекогаш може да се види во воздухот. По пауза во Бела, се враќаме во Њивице додека уживаме во возењето со џет ски.

Ние нудиме Sea-Doo Safari од јули до септември. Доколку не можете да ни се придружите на 17 јули, посетете не друг пат. Со задоволство ќе ве однесеме по море.

Достапни се само 15 седишта - 5 по возење.

Потребна е регистрација на: info@oto-nautika.hr.

> Прочитајте ја веста за настанот