Ngjarje të ardhshme

 • Altmuenster, Austria
  Grossglockner top Can-Am Spyder

  Spyder Grossglockner Challenge 2024

  2024-06-06 - 2024-06-08
  LEXO MË SHUMË

NGJARJET E KALUARA

 • Dajti
  Moto Tirana

  Moto Tirana Can-Am Off Road Test Ride Event

  2023-12-16 - 2023-12-16
  LEXO MË SHUMË
 • Congress Palace
  Moto Tirana

  Moto Tirana Automotive Fair 2023

  2023-10-26 - 2023-10-29
  LEXO MË SHUMË
 • Badovac
  Can-Am Off Road Adventure - Kacandolli, Budovac

  Can-Am Off-Road Adventure Moto Kacandolli

  2023-10-08 - 2023-10-08
  LEXO MË SHUMË
 • Durres
  Sea-Doo Adventure Join Ride - Moto Tirana

  Sea-Doo Adventure Join Ride Moto Tirana

  2023-07-28 - 2023-07-28
  LEXO MË SHUMË
 • Altmuenster, Austria
  Grossglockner top Can-Am Spyder

  Spyder Grossglockner Challenge 2023

  2023-06-01 - 2023-06-03
  LEXO MË SHUMË
 • Moto Tirana BRP dealer

  Moto Tirana – Grand Opening

  2022-10-15 - 2022-10-15
  LEXO MË SHUMË
 • Tetovo
  Ski&Sea North Macedonia

  CAN-AM ADVENTURE TETOVO

  2022-08-07 - 2022-08-07
  LEXO MË SHUMË
 • Porto Montenegro
  Porto Montenegro

  SKI & SEA Open Summer Cocktail Party – Porto Montenegro

  2022-07-29 - 2022-07-29
  LEXO MË SHUMË
 • Badovac Lake
  Can-Am Off Road Adventure - Kacandolli, Budovac

  Can-Am Off-Road Adventure Moto Kacandolli

  2022-07-17 - 2022-07-17
  LEXO MË SHUMË
 • Zagrebačka cesta 175, 10000, Zagreb, Hrvaška
  Dan Otvorenih vrata Zagreb

  DITA E HAPUR - SKI & SEA ZAGREB

  2022-07-07 - 2022-07-07
  LEXO MË SHUMË
 • Planina Rajac - Rudnik
  Can-Am Adventure planina Rajac - Rudink

  CAN-AM OFF-ROAD COMMUNITY DAY SKI&SEA BEOGRAD - SRBIJA

  2022-07-02 - 2022-07-02
  LEXO MË SHUMË
 • ALTMUNSTER, AUSTRIA
  Spyder Grossglockner Sfida

  2022 SPYDER GROSSGLOCKNER SFIDA

  2022-06-09 - 2022-06-11
  LEXO MË SHUMË
 • Liqeni Fjolla
  Sea-Doo adventure Moto Tirana

  Sea-Doo Adventure day Moto Tirana

  2022-05-01 - 2022-05-01
  LEXO MË SHUMË
 • Unije, Kroacia
  Luxury Marine Eventin Squid 2021

  LUXURY MARINE d.o.o. - Eventin Squid 2021

  2021-11-20 - 2021-11-20
  LEXO MË SHUMË
 • Podgorica, Crna Gora
  Prokom d.o.o. Tregtar i Shtëpisë së Hapur, Ski dhe Det

  PROKOM d.o.o. - Ditë e hapur

  2021-11-18 - 2021-11-20
  LEXO MË SHUMË
 • Ivanšćica, Varaždin
  AC PRIKRATKI D.O.O. - Can-Am udhëtim ditor jashtë rrugës me biçikleta ATV dhe SSV katërkëndësh, tregtar skish dhe deti,

  AC PRIKRATKI D.O.O. - Can-Am Off-road Ditë

  2021-11-04 - 2021-12-06
  LEXO MË SHUMË
 • Kosmaj, Serbisë
  SKI&SEA BEOGRAD - Dita e trajnimit Can-Am Adventure Serbia

  SKI&SEA BEOGRAD- Dita e trajnimit Can-Am Adventure Serbia 30.10.2021

  2021-10-30 - 2021-10-30
  LEXO MË SHUMË
 • Parku i Motocross Dolina pod Kalom
  Can-Am Adventure Šentvid pri Stični

  Can-Am Adventure Šentvid, Stična

  2021-10-30 - 2021-10-30
  LEXO MË SHUMË
 • Krileve, Kosovo
  AUTO KACANDOLLI SH.P.K. - Can-Am Off-road ngjarje, udhëtim me katër rrota

  AUTO KACANDOLLI SH.P.K. - Can-Am Off-road ngjarje

  2021-10-10 - 2021-10-10
  LEXO MË SHUMË
 • Vitez, Radovan liqeni, Ramsko liqeni, Bosnjë dhe Hercegovinë
  Ski-Pro kompania organizon Can-Am Off-road Adventure # 2

  Ski-Pro kompania organizon eventin Can-Am Off-road Adventure # 2

  2021-09-18 - 2021-09-18
  LEXO MË SHUMË
 • LUXURY MARINE , Tržaška cesta 135, Lubjanë-Vič
  Can-Am Ryker

  Can-Am “On-road” Adventure Ditë

  2021-09-11 - 2021-09-11
  LEXO MË SHUMË
 • Ohër, Maqedoni
  NAUTIKUS-DOOEL - Sea-Doo Adventure Ohër, Sea-Doo jet ski

  NAUTIKUS-DOOEL - Sea-Doo Adventure Ohër

  2021-09-11 - 2021-09-11
  LEXO MË SHUMË
 • Spodnje Grušovlje 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini
  outlander in renegade xmr

  ATV TAKIMI - KOMASUTRA FESTIVAL BIRE 2021

  2021-08-21 - 2021-08-22
  LEXO MË SHUMË
 • Oto Nautika Qendra, Njivice, Krk
  OTO-NAUTIKA D.O.O. – SEA-DOO DITA E SAFARIT

  OTO-NAUTIKA D.O.O. – SEA-DOO DITA E SAFARIT

  2021-07-17 - 2021-07-17
  LEXO MË SHUMË
 • ACI marina Trogir
  Sea-Doo demo Trogir, Litrić d.o.o. në Ski dhe Sea

  SEA-DOO DEMO DAY

  2021-07-17 - 2021-07-17
  LEXO MË SHUMË
 • Tirana, Shqipëria
  Moto Tirana, Ski&Sea shitës, Can-Am Maverick SSV

  MOTO TIRANA SHPK - Rally Shqipëria

  2021-07-05 - 2021-07-12
  LEXO MË SHUMË
 • Pljevlja, Crna Gora
  Turne Can-Am Prokom, Ski & Sea me katër rrota Can-Am

  PROKOM d.o.o. - Can-Am Turne Pljevlja

  2021-06-26 - 2021-06-27
  LEXO MË SHUMË
 • 10314, Križ, Kroacia
  Offroad foto familjare

  Off-road Adventure Križ, Kroacia APLIKACIONET MBYLLUR

  2021-06-19 - 2021-06-19
  LEXO MË SHUMË
 • Krk, Kroacia
  Sea-doo në det

  SEA-DOO ADVENTURE DITA KROACIA

  2021-06-19 - 2021-06-19
  LEXO MË SHUMË
 • Rajc, Serbisë
  SKI&SEA BEOGRAD -Can-Am Adventure Serbia, biçikleta me kuadrat

  SKI&SEA BEOGRAD - Can-Am Adventure Serbisë

  2021-06-12 - 2021-06-12
  LEXO MË SHUMË
 • Showroom Moto Tirana
  MOTO TIRANA SHPK - Sea-Doo Open House, tregtar skish dhe deti, linjë skuter uji Sea-Doo 2022

  MOTO TIRANA SHPK - Sea-Doo Ditë e hapur

  2021-06-01 - 2021-06-01
  LEXO MË SHUMË
 • Krk, Kroacia
  Can-am maverick

  Can-Am Off-road Adventure Ditë

  2021-05-29 - 2021-05-29
  LEXO MË SHUMË
 • Dubrovnik, Kroacia
  LITRIĆ D.O.O. - ATV ditë safari, udhëtim Can-Am me katër rrota nëpër pyll, tregtar skish dhe deti

  LITRIĆ D.O.O. - ATV ditë safari

  2021-05-22 - 2021-05-22
  LEXO MË SHUMË
 • Polzela, Sllovenia
  Ski&Sea Can-Am Ditë demonstrimi, ngasni një biçikletë me tri rrota Can-Am Ryker dhe Can-Am Spyder

  Ski&Sea Can-Am Dita e demonstrimit

  2021-05-21 - 2021-05-21
  LEXO MË SHUMË
 • AC PRIKRATKI D.O.O., Zagrebačka 101, 42 000 Varaždin
  AC PRIKRATKI D.O.O. - Open Day, Ski & Sea shitës i katërçikletave, triçikletave, skive jet ...

  AC PRIKRATKI D.O.O. - Ditë e hapur

  2021-05-05 - 2021-05-05
  LEXO MË SHUMË
 • Facebook
  Oto Nautika Meet My2021 NGJARJE ONLINE

  OTO NAUTIKA D.O.O. NGJARJE ONLINE MY21

  2021-04-23 - 2021-04-23
  LEXO MË SHUMË
 • Park kombetar Mavrovo
  NAUTIKUS-DOOEL - Can-Am Off-Road Adventure, me katër rrota Mavrovë, shitës skish dhe deti

  NAUTIKUS-DOOEL - Can-Am Off-Road Adventure

  2021-04-16 - 2021-04-16
  LEXO MË SHUMË
 • Vitez, Bosnjë dhe Hercegovinë
   SKI-PRO D.O.O. – Can-Am Adventure ditë

  SKI-PRO D.O.O. – Can-Am Adventure Ditë

  2021-04-10 - 2021-04-10
  LEXO MË SHUMË
 • Sllovenia
  Testimi i Gazetarit Udhëton me Can-Am Ryker

  Testimi i Gazetarit Udhëton me Can-Am Ryker në bashkëpunim me Rok Turk, Rally Racer

  2020-09-22 - 2020-09-22
  LEXO MË SHUMË
 • Sllovenia
  Scania dhe can-am

  Testimi i Automjeteve Can-Am në bashkëpunim me kompaninë Scania

  2020-09-11 - 2020-09-11
  LEXO MË SHUMË
 • Sllovenia
  Ski and Sea dhe Ryker

  Spyder & Ryker Udhëtojnë Me Vëzhgimin e Gara Rally të Rok Turk

  2020-07-11 - 2020-07-11
  LEXO MË SHUMË
 • Kroacia
  Can-am Maverick në terren

  Aventura Can-Am Kroacia

  2020-06-27 - 2020-06-27
  LEXO MË SHUMË
 • Diving Centar Diver KRK, Braće Juras 9, 50500 Krk
  sea-doo në det

  Aventurë Sea-Doo Kroacia

  2020-06-20 - 2020-06-20
  LEXO MË SHUMË
 • SKI-PRO, PC 96-2, VITEZ, BiH
  can-am avantura

  Aventura Can-Am Bih 2020

  2020-06-13 - 2020-06-28
  LEXO MË SHUMË
 • ALTMUNSTER, AUSTRIA
  Spyder Grossglockner Sfida Alt

  2020 SPYDER GROSSGLOCKNER SFIDA

  2020-06-11 - 2020-06-14
  LEXO MË SHUMË
 • Zagreb, Kroacia
  Shfaqja e Anijeve në Zagreb 2020

  Shfaqja e Anijeve në Zagreb 2020

  2020-02-19 - 2020-02-23
  LEXO MË SHUMË