Ryker
Kthehu te Ngjarjet

Spyder & Ryker Udhëtojnë Me Vëzhgimin e Gara Rally të Rok Turk

2020-07-11 - 2020-07-11 Sllovenia

PËRSHKRIMI

VENDNDODHJA
Sllovenia
NDIZET
2020-07-11 AT 08:00 AM
MBARON
2020-07-11 AT 08:00 AM

RRETH EVENTIT

First Spyder & Ryker Ride këtë vit do të jetë ndryshe si zakonisht. Skuadra e Ski & Sea e di që klientët tanë e duan adrenalinën dhe ne mbështesim të gjitha llojet e sporteve adrenaliste, kështu që ne organizuam duke parë një garë mitingu të Rok Turk, i cili është tre herë kampion i Sllovenisë në miting. Rok gjithashtu do t'u përgjigjet pyetjeve tuaja dhe do të gjejë kohë për disa fotografi me ne.

RENDI I DITS:

8.30 paradite - Regjistrimi në Ski & Det, Polzela 

9.00 - Fillimi i udhëtimit nga Ski & Deti

10.00 paradite - Mbërritja në një vend garash tubimi

10.00 - 13.00 pasdite - Të shikosh një garë dhe të bësh foto me Rok Turk

13-00 - 14.00 pasdite - Udhëtime me Spyder & Rykers

14.00 - 16.00 pasdite - 3 pasdite - Dreka

16.00 pasdite - Kthimi në Ski dhe Det 

Për më shumë informacion telefononi në +386 41 361 101 ose shkruani një email në info@ski-sea.si.