Sea-Doo adventure Moto Tirana

Sea-Doo Adventure day Moto Tirana

2022-05-01 - 2022-05-01 Liqeni Fjolla

PËRSHKRIMI

VENDNDODHJA
Liqeni Fjolla
NDIZET
2022-05-01 AT 11:00 AM
MBARON
2022-05-01 AT 03:00 PM

RRETH EVENTIT

Modelet e gatshme per testim : GTX 130 P

Ne po planifikojmë të organizojmë një sezon hapjeje dhe provë për mjetet ujore Seadoo prane nje liqeni ne periferi te Tiranes. Në event do të marrin pjesë klientët aktualë të seadoo dhe klientët e rinj të mundshëm të interesuar për markën. Kjo do të jetë një mundësi e mirë për të kontrolluar mjetet në aksion. Modeli që do të promovojmë më shumë do të jetë GTX130 Pro.

For more info: a.vadenja@mototirana.al

--------------------------------------------------------------------------

We are planning to organize an opening season and test drive for Sea-Doo watercrafts in a lake or seaside. In the event will take part the actual customers of Sea-Doo and new prospect customers interested on the brand. This will be a good opportunity to check the products in action. The model we will promote will be GTX130 Pro.

For more info: a.vadenja@mototirana.al