Lynx

Formacioni i Lynx 2024
është këtu

Dhe sajat tona janë më të forta se kurrë.

E famshme finlandeze

Slitat tona të vitit 2024 kanë zbritur. Me aftësinë agresive të kalërimit, performancën mahnitëse dhe kontrollin suprem, formacioni i ri e çon lëvizjen ekstreme me borë në një nivel të ri.

E ashpër dhe më e ashpër

Të udhëhequr nga Rave GLS e re dhe Brutal RE, formacioni ynë i vitit 2025 e vendos sezonin e borës plotësisht në fokus.
Çdo model vjen nga thellësitë e Lapland finlandeze, kështu që ata mbushin disa 'sisu' serioze. Koha për të hipur.

BLOG

Gjeni këshilla për mirëmbajtjen, udhëzues për mënyrën e përdorimit ose frymëzim për aventurën tuaj të ardhshme me motor dëbore nga njerëzit që i njohin më së miri sajët tona.

Gjeni rrëqebullin e duhur për ju

Ekziston një makinë dëbore Lynx e krijuar për çdo lloj kalorësi. Eksploroni opsionet për të gjetur atë që është e duhura për ju.

VETËM PRANVERË

Shikoni veçoritë ekskluzive të disponueshme vetëm në porositë paraprake të pranverës.

NE JEMI Lynx

Rrëqebulli ka lindur në dimrin e pafalshëm finlandez dhe është projektuar nga njerëz po aq të ashpër. Kjo është arsyeja pse gjithçka që bëjmë është frymëzuar nga ajo që ne e quajmë 'Sisu' - fjala jonë e veçantë për një lloj të veçantë të ashpër.

NE JEMI LYNX

Pritja ka mbaruar. Formacioni i Lynx 2022 është këtu.

LYNX 2021

TË FIKSUAR PAS AVENTURAVE NË DËBORË?

LINEUP 2021

GJENDET NË ADN TËNDE