sea-doo adventure

Shfaqja e Anijeve në Zagreb 2020

2020-02-19 - 2020-02-23 Zagreb, Kroacia

PËRSHKRIMI

VENDNDODHJA
Zagreb, Kroacia
NDIZET
2020-02-19 AT 10:00 AM
MBARON
2020-02-23 AT 07:00 PM

RRETH EVENTIT

Të lundrosh, të zbulosh, të jetosh ....

Për vitet e kaluara Shfaqja e Anijeve në Zagreb ka regjistruar një rritje të qëndrueshme të segmentit të ekspozitës, dhe që nga viti i kaluar gjithashtu një rritje eksponenciale të numrit të vizitorëve. Kjo është për shkak të ofertës së shkëlqyeshme dhe gjithmonë inovative, e cila transformon Panairin e Zagrebit në Shkurt në një marinë të vërtetë në zemër të Zagrebit.

"Të lundrosh, të zbulosh, të jetosh" është parulla e Shfaqjes së Varkave të Zagrebit që udhëzon vizitorët në sallonin që përmban ofertë premium të më shumë se 100 anijeve nga Kroacia dhe jashtë saj: jahte, skafe, varka me rreshta, kajakë, gomone, motorë detarë dhe motorë jashtë, pajisje për zhytje, lundrim dhe sporte të tjera ujore.

Shfaqja e vetme kontinentale e anijeve në Kroaci ka marrë një karakter të veçantë biznesi.

Vlera e panairit është njohur nga ndërtuesit e anijeve kroate, të cilët e konsiderojnë atë si një vend ku përsosmëria, tradita dhe përvoja e biznesit kroat kënaqin vizitorët dhe anijet e ardhshme.

Numri i vitit të kaluar prej 25,582 vizitorësh provon dhe pozicionon Shfaqjen e Anijeve të Zagrebit si vendin qendror të takimit të sektorit detar në Kroaci dhe rajon.

Për më shumë informacion ju lutem vizitoni http://www.zv.hr/