Programi i ngjarjes / Veranstaltungsprogramm

Can-Am Spyder rider Grossglockner

Spyder Grossglockner Challenge 2023

2023-06-01 - 2023-06-03 Altmuenster, Austria
REGJISTROHU

PËRSHKRIMI

VENDNDODHJA
Altmuenster, Austria
KOORDINATAT GPS
47.89817579095673,13.763081397165799
NDIZET
2023-06-01 AT 02:00 PM
MBARON
2023-06-03 AT 10:00 PM

RRETH EVENTIT

Kujdes entuziastësh On-Road!

 

Ngjarja kryesore për pronarin e Can-Am Spyder & Ryker në Evropë!.

Ne do të festojmë 50-vjetorin e markës Can-Am dhe 10-vjetorin e Sfidës Spyder Grossglockner.

Mund të aplikoni në linkun e mëposhtëm.

SHKARKIMET