Sea-Doo Join Ride Moto Tirana 2023

Të shtunën, me datë 15 tetor, pas një pune të palodhshme festuam hapjen madhështore të showroom-it tonë më të ri Brp Albania në Pezë. 

Më 28 qershor 2023, patëm një fundjavë Sea-Doo Join Ride në Durres dhe, organizuar nga agjenti ynë Moto Tirana. Të premten, me datë 28 korrik, ne organizuam një event për hapjen e sezonit të mjeteve ujore Sea-Doo në plazhin e Durrësit. Një mundësi absolutisht e mahnitshme për të parë dhe testuar produktet në veprim.

Veprimtaria filloi në orën 11:00 të mëngjesit dhe të gjithë pjesëmarrësve fillimisht iu dha një pije e mirëseardhjes ne barin e plazhit. Në event morën pjesë miq, klientë aktual të Sea-Doo si dhe klientë të rinj potencial të interesuar për markën.

Gjatë xhiros patëm mundësinë të shihnim bregdetin e mrekullueshem te Durrësit i cili njihet si një nga qytetet më të lashta me shumë qendra historike dhe arkeologjike.

Takohu me Sea-Doo dhe bashkoju xhiros.

Pas përfundimit të xhiros u kthyem në një nga restorantet më të mira të vendit ku mund të shijonim larmishmërinë e ushqimeve të fresketa të detit.