Can-Am Ryker
Kthehu te ngjarjet

Can-Am “On-road” Adventure Ditë

2021-09-11 - 2021-09-11 LUXURY MARINE , Tržaška cesta 135, Lubjanë-Vič

PËRSHKRIMI

VENDNDODHJA
LUXURY MARINE , Tržaška cesta 135, Lubjanë-Vič
NDIZET
2021-09-11 AT 09:00 AM
MBARON
2021-09-11 AT 06:30 PM

RRETH EVENTIT

Të shtunën, më 11 shtator, ftojmë të gjithë pronarët e rrugëve Spyder dhe Ryker të bëjnë një xhiro vjeshtore me lodrat tona të preferuara prej çeliku.

Organizatori është tregtari ynë Luxury Marine, i cili garanton një event fantastik dhe një ditë plot adrenalinë!

PROGRAM:

  • Kur: E shtunë, 11 shtator 2021
  • Kush: pronarë dhe tifozë të automjeteve Can-Am "On Road".
  • Fillimi: 09:00 - LUXURY MARINE, Tržaška cesta 135, Ljubljana-Vič
  • Vozitja: Lubjanë - Kranjska Gora - Liqeni Jasna - Kalaja e Bled - Bled - Ljubljana
  • Gjatësia e drejtimit: 230 km
  • Kthimi: 17.30 - 18.30
  • Darka: Restorant "GALA IN", Lesce


Regjistrimi për eventin kërkohet:

LUXURY MARINE
Blaž Koščak; T: +386 41 735 210

Ofrohet: për makina dhe rimorkio përballë showroom-it Luxury Marine, Lubjanë.

Një Can-Am Spyder ose Can-Am Ryker kërkohet për të marrë pjesë në ngjarje.

 

Lexoni lajmet për ngjarjen >