can-am maverick
Kthehu te Ngjarjet

Aventura Can-Am Bih 2020

2020-06-13 - 2020-06-28 SKI-PRO, PC 96-2, VITEZ, BiH

PËRSHKRIMI

VENDNDODHJA
SKI-PRO, PC 96-2, VITEZ, BiH
NDIZET
2020-06-13 AT 09:00 AM
MBARON
2020-06-28 AT 09:00 AM

RRETH EVENTIT

Takoni dhe shijoni ngarjen me shokë të dashuruar jashtë rrugës.

Do të vozisni në një vend piktoresk, të njohur për pronarët lokalë të ATV-ve të adrenalinës.

Agjenda:

  • FILLIMI: 9:00 - Një aperitiv mirëseardhje
  • Nisja dhe drejtimi i automjetit: 11:00
  • PUSHIMI & DREKA: 13:00
  • KTHIMI: 18:00 - Kthimi në malin Busovačka
  • CONRFUNDIM: Darkë, muzikë dhe ahengje deri në mëngjes

APLIKONI Për më shumë informacion, ju lutemi telefononi në +386 41 361 101 ose shkruani në mladen@vujevic-company.com