Automotive Fair Albania - Moto Tirana

Në datat 26-29 tetor ne morëm pjesë në edicionin e dytë të Panairit

Automobilistik në Shqipëri. Ngjarja u zhvillua në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA

DRIVING THE FUTURE

On October 26-29, we participated at the second edition Automotive Fair in Albania. The event took place at the Palace Of Congresses in Tirana.

The opening ceremony started at 06:00 Pm. The mayor was invited to the ceremony, where he gave a speech about the future of the automotive industry in Tirana. Through all these days, we had the opportunity to present our products to all the participators.

Automotive Fair gave us the opportunity to meet new clients, observe our competitors and introduce BRP products to a wider audience.

 

AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA

DRIVING THE FUTURE

Në datat 26-29 tetor ne morëm pjesë në edicionin e dytë të Panairit Automobilistik në Shqipëri. Ngjarja u zhvillua në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

Ceremonia e hapjes filloi në orën 18:00. Në ceremoni ishte i ftuar kryetari i bashkisë, ku mbajti një fjalim për të ardhmen e industrisë së automobilave në Tiranë. Gjatë gjithë këtyre ditëve, ne patëm mundësinë të prezantojmë produktet tona për të gjithë pjesëmarrësit.

Panairi i Automobilave na dha mundësinë të takojmë klientë të rinj, të vëzhgojmë konkurrentët tanë dhe të prezantojmë produktet BRP në një audiencë më të gjerë.

Takohu me Sea-Doo dhe bashkoju xhiros.

Pas përfundimit të xhiros u kthyem në një nga restorantet më të mira të vendit ku mund të shijonim larmishmërinë e ushqimeve të fresketa të detit.