Ski-Doo

Linja Ski-Doo 2024

E dizenjuar me Deshire. E ndërtuar me pasion. Nxit aventurën.

A jeni gati?

Eksploroni më shumë. Shkoni më të mëdha. Udhëtoni më tej. Shtyni më lart. Pavarësisht se ku ju çon udhëtimi, makinat me dëborë 2024 Ski-Doo e nxisin aventurën.

2024 Veshje dhe aksesorë

Risi brilante. Integrim pa probleme.

Zhbllokoni Më shumë

Pavarësisht se ku ju çon dimri, aksesorët dhe veshjet e Ski-Doo ju lejojnë ta çoni më tej. Mbani më shumë ngarkesë, rrisni gamën tuaj, stilin dhe komoditetin tuaj frymëzues - të gjitha janë këtu.

Ajo ndjesi Ski-Doo

Zbuloni atë. Shperndaje. Përsëriteni.

Nga milje në milje, nga një udhëtim në tjetrin, nga personi në person, ajo transformon atë që do të thotë liri. Do të mbushë helmetën tuaj me të qeshura dhe do t'ju marrë frymën në të njëjtën kohë. Ne e quajmë atë Ndjenja Ski-Doo.

That Ski-Doo Feeling

More than a passion. It's our way of life.

Discover the people, the stories, the passion and the innovation that makes Ski-Doo sleds and our riders who we are. A dose of yellow-blooded DNA.

Zona e pronarit

Këshilla profesionale për t'ju ndihmuar të filloni udhëtimin tuaj Ski-Doo

Pavarësisht nëse jeni i ri në këtë sport ose një kalorës me përvojë, ne jemi këtu për t'u siguruar që të shijoni çdo sekondë të udhëtimit. Gërmoni manualet tona, këshillat e mirëmbajtjes, videot e sigurisë dhe më shumë.

ARGËTIM PËR TË GJITHË

Gati, vendos, luaj

Prezantimi i formacionit 2023

Bëhuni gati për të përjetuar ndjenjën Ski-Doo me grupin e sajë argëtuese të vitit 2023 për të gjithë kalorësit në familjen tuaj. Platforma REV Gen5 dhe LED-të e shikimit të natës i çojnë gjërat në një nivel tjetër.

Dimri është vërtet i pakufishëm

Modelet

Ëndërroni arratisjen tuaj

Mjetet e dëborës 2022 Ski-Doo i shtyjnë kufijtë e mundësisë dhe inovacionit më tej se kurrë më parë. Çdo veçori frymëzohet nga drejtues si ju, të cilët riimagjinojnë udhëtimin në mënyra që ripërcaktojnë arratisjen dimërore.

BORË E THËLLË

SUMMIT

Mjetet e dëborës Ski-Doo Summit 2022 janë ndërtuar për ta bërë çdo udhëtim në borën e thellë më të pabesueshme se e kaluara. Qoftë duke u ngjitur në kanale të pjerrëta, duke gdhendur tasat me pluhur ose duke gjarpëruar nëpër linjat e pemëve, Summit përgjigjet menjëherë dhe ecën pa mundim. Me motorë të mprehtë dhe të fuqishëm E-TEC - duke përfshirë Rotax 850 E-TEC Turbo - dhe veçori të krijuara për të kursyer energjinë tuaj, udhëtimi në majë është po aq epik sa kurrë më parë!

 

FREERIDE

Çfarë bëni kur keni pushtuar gjithçka brenda mundësive? Arritni për më shumë! Freeride 2022 ripërcakton kufijtë e dominimit të vendit me fuqi të çmendur në 850 E-TEC Turbo në modele të zgjedhura dhe veçori të frymëzuara nga bora e thellë, si një dizajn i shkurtër tuneli që mundëson qasje në më shumë terren, borë më të thellë dhe momente më epike.

 

 

 

RENEGADE

Drejtuesit e  Renegade refuzojnë të përcaktohen vetëm me një udhëtim. Shija e tyre në terren ndryshon nga dita në ditë, madje edhe nga ora në orë. Ata largohen nga çdo udhëtim duke mos lënë asgjë për të fshehur dhe kërkojnë një mjet dëbore që do të bëjë të njëjtën gjë – pavarësisht nga kushtet.

 

 

 

BACKCOUNTRY

Drejtueset  e vërtetë te sotëm te crossover 50-50 ëndërrojnë të eksplorojne me milje te tera. Përkufizimi i një udhëtimi të mirë mund të gjendet në aventurat që presin të keni në destinacione të pazbuluara. Mjetet e dëborës Ski-Doo Backcountry janë slitë pa kompromis që meritojnë drejtuesit e sotëm që kërkojnë aventura.

MXZ

MXZ është projektuar për të qenë mjeti më i mirë për shtegun me trajtim të përgjegjshëm, të ngjashëm me motocross dhe shkathtësi të jashtëzakonshme. Me inovacionet e avancuara të amortizimit dhe fuqinë dinamike 2-kohesh Rotax, çdo MXZ ofron përzierjen e përsosur të performancës emocionuese dhe cilësisë superiore të udhëtimit.

GRAND TOURING

Dimri përmban imazhe të denja për kartolina dhe pamje panoramike që vetëm automobilistët me borë mund të kenë akses dhe të shijojnë. Pse të mos i ndani ato me një shoqërues në një Ski-Doo Grand Touring? Këto sajë janë të mbushura me stil dhe luks për të maksimizuar komoditetin dhe argëtimin për shoferin dhe pasagjerin.

EXPEDITION

Mjetet e dëborës Ski-Doo Expedition përcaktojnë një kategori krejt të tyren. Ato pasqyrojnë ndjenjën e lirë të rrënjëve të tyre të thella skandinave dhe ndërthurin pa probleme komoditetin e sajë në udhëtime me aftësinë jashtë shtigjeve dhe dobinë e ashpër të punës.

SKANDIC

E krijuar me qëllim për të punuar në platformën më të përgjegjshme të industrisë - REV Gen4 - Mjetet e dëborës Skandic janë të pajisura me shina të gjata, ultra të gjera për notim të shkëlqyer në borë të thellë dhe tërheqje të jashtëzakonshme kur transportoni ngarkesa të rënda. Vetët Skandic arrijnë një nivel tjetër në komoditetin dhe aftësinë e drejtuesve falë dizajnit të kabinës së hapur që i mundëson drejtuesit të ndikojë në sajë si kurrë më parë. Motorët e besueshëm Rotax ofrojnë fuqi për besueshmëri ekstreme në kushte të vështira.

TUNDRA

Arritja në kampet e gjuetisë ose peshkimit jashtë rrjetit, aksesi në linjat e kurtheve në distancë ose punët e shërbimeve në thellësi të shkurreve priren lehtësisht falë aftësisë së lehtë të Tundrës për të përshkuar borën pa fund dhe për ta bërë këtë në një mënyrë efikase.

SKI-DOO

KEMI NDËRRUAR NDJESINË E NGASJEVE

Ski-Doo

NDJESIA SKI-DOO