Krijoni motorrin tuaj

Can-Am Off-road

ATV & UTV

Krijoni motorrin tuaj

Can-Am On-road

MOTORIKE ME 3 RROTA

Krijoni skuterin tuaj të ujit

Sea-Doo

SKUTER UJI

Krijo makinën tuaj të dëborës

Ski&Doo & LYNX

MAKINEN E DOBORES

Can-Am planifikon të kthehet në motoçikletë

Makinat e dëbores Ski-Doo 2023

Makinat e dëbores Lynx 2023

Your ride has arrived

2022 line-up is here

And this time, it’s personal. With more rides for more styles, it’s time to make it yours.

Line up for fun

Your Sea-Doo, your way

Whether you enjoy spending time with friends or feeling your heartbeat through your chest, we’ve got a new personal watercraft lineup that’s sure to please.

CAN-AM
OFF-ROAD 2022

NJIHUNI ME FORMACIONIN OFF-ROAD 2022

Shfletoni Can-Am ATV dhe automjete SxS për çdo terren, qëllim dhe stil drejtimi.

MJETI JUAJ ERDHI

FORMACIONI 2022 SAPO KA MBERRITUR

Dhe këtë herë është personale. Me më shumë udhëtime për më shumë stile, është koha të bëheni tuajat.

JETA
ME SEA-DOO

another great win at Dakar Rally 2021

Chaleco Lopez wins the world's toughest race on Can-Am Maverick