Scaniadhe can-am
Kthehu te ngjarjet

Testimi i Automjeteve Can-Am në bashkëpunim me kompaninë Scania

2020-09-11 - 2020-09-11 Sllovenia

PËRSHKRIMI

VENDNDODHJA
Sllovenia
NDIZET
2020-09-11 AT 10:00 AM
MBARON
2020-09-11 AT 06:00 PM

RRETH EVENTIT

Ne duam që klientët tanë të jenë të sigurt para se të blejnë automjetet tona Can-Am, kështu që ne do të organizojmë ngjarje Testimi i automjeteve Can-Am në bashkëpunim me Kompaninë Scania. Në rast, klientët do të jenë në gjendje të marrin të gjitha informacionet dhe specifikimet teknike në lidhje me Can-Am´s dhe të ngasin me automjetet e tyre të ardhshme në poligonin.

Mos e humbni mundësinë për të provuar ato që lodrat tuaja të preferuara janë të afta!

Më shumë informacione telefononi në +386 41 361 101 ose dërgoni një email në info@ski-sea.si.