Can-Am Off-Road

I RI
CAN-AM

OUTLANDER PRO OUTLANDER 500/70

Një trashëgimi e rilindur

Ne po sjellim energji elektrike në dy rrota dhe emocione në një gjeneratë të re me dy modele të reja të frymëzuara nga historia jonë dhe të krijuara për t'ju ndihmuar të shkruani tuajat.

Fuqishëm moderne

Me dy opsione të reja emocionuese për t'ju çuar nga rrugët e qytetit dhe më gjerë, gjenerata e ardhshme e motoçikletave Can-Am është ajo që nuk dëshironi të humbisni.

CAN-AM MAVERICK X RS

MAVERICK SPORT: I NDËRTUAR TË OFROJË ADRENALINË

zgjedhni në mes dy motorrave 1000-cc rotax

MAVERICK

SFIDUES, PRECIZ, I FUQISHËM

Zbulo formacionin 2023

CAN-AM 2022
po ju pret

MODELET MË TË KOMPLETUARA TË OFF-ROAD

WELCOME TO THE OWNER ZONE

YOUR ONE-STOP PLATFORM FOR CAN-AM OFF-ROAD RELATED TOPICS.

NDËRTO modelin tend

ËNDËRRO, NDËRTO, PËRSËRIT

Zgjidhni çdo model në linjën tonë, nga Outlander ATV deri te Maverick X3 SxS me zjarr dhe ndërtojeni sipas specifikimeve tuaja. Shtoni aksesorë për të ndërtuar udhëtimin tuaj të ëndrrave.

AKSESORËT

QINDRA PËRMIRËSIME TË DISPOnUESHME

From head to toe & roof to tread, shop bundles for Work, Hunting, Performance—plus genuine accessories from Mossy Oak to Baja Designs, and more.

MODELET

Njihuni me formacionin jashtë rrugës për vitin 2022

Shfletoni Can-Am ATV dhe automjete krah për krah për çdo terren, qëllim dhe stil ngasjeje. Automjetet jashtë rrugës Can-Am janë krijuar për të tejkaluar performancën, pa marrë parasysh çfarë.

ACCESSORIES & GEAR

Discover what gear and accessories you need for riding and owning an ATV and SSV.

JU DO KALONI PRITSHMËRITË ME CAN-AM!

TENDENCA TANI

 • UDHËZUESI I PRONARIT TË RI ATV DHE ANË PËR ANË

  UDHËZUESI I PRONARIT TË RI ATV DHE ANË PËR ANË  Lexo artikullin
 • UDHËZUES PËR BLERËSIN E KOMPLETË ANË PËR ANË (SXS) dhe UTV

  UDHËZUES PËR BLERËSIN E KOMPLETË ANË PËR ANË (SXS) dhe UTV  Lexo artikullin
 • ATV VS SXS/UTV: DALLIMET, PËRFITIMET DHE GJITHÇKA NË MES

  ATV VS SXS/UTV: DALLIMET, PËRFITIMET DHE GJITHÇKA NË MES  Lexo artikullin

CAN-AM OUTLANDER 450/570 2021

PËR TË DËSHMUAR QË ËSHTË E MUNDUR

TË GJITHË SË BASHKU DREJT AVENTURAVE!

CAN-AM MAVERICK X RC