SI TË TRANSPORTOJ NJË MOTORR BORE?

Ndërsa shumë shoferë me borë janë në gjendje të ngasin automjetin e tyre direkt nga shtëpia e tyre, shumë duhet ta transportojnë automjetin e tyre në një vend tjetër. Ka 4 mënyra kryesore për të transportuar një makinë dëbore, këtu janë ato:

1. Në shtratin e një kamioni

Me vetëm një kamionçinë, ju mund ta ngarkoni, vozitni dhe shkarkoni me lehtësi makinën tuaj me borë.

 

2. Në një kuvertë me sajë në një kamionçinë

Po aq i lehtë për t'u ngarkuar, ky opsion ju lejon gjithashtu të transportoni deri në 2 makina dëbore në të njëjtën kohë.

 

3.Në një rimorkio të mbyllur

Kjo është mënyra më e lehtë për të transportuar një makinë dëbore. Rimorkiot e mbyllura mund të përdoren gjithashtu për të vendosur sajën tuaj ndërsa punoni në të, për të transportuar makineri të tjera ose edhe për të shërbyer si një dhomë zhveshjeje për t'u përgatitur përpara një udhëtimi.

 

4. Në një rimorkio të hapur

Ky opsion është më pak i kushtueshëm se një version i mbyllur dhe ju lejon të transportoni shumë makina dëbore me lehtësi të ngjashme ngarkimi dhe shkarkimi.

 

Ka gjithashtu aksesorë të dobishëm për të ndihmuar në transport. Ski-doo's Heavy-Duty Ratchet Tie-Downs mund të përdoren për të siguruar pjesën e pasme të sajë, ose sajë në një kuti marrjeje. Një nga mbulesat tona "ROC" të lëvizjes ju lejon të ngarkoni dhe shkarkoni makinën me kapakun e instaluar për të mbrojtur kapakun dhe pjesët e brendshme nga elementët. Rrëshqitjet e skive dhe jastëkët e tërheqjes mund ta bëjnë më të lehtë procesin e ngarkimit dhe shkarkimit dhe të zvogëlojnë dëmtimin në kuvertën dhe sipërfaqet e rampës. Të gjithë këta aksesorë të dobishëm për rimorkio mund t'i gjeni në katalogun e aksesorëve ski-doo, nga tregtari juaj lokal i ski-doo ose këtu në faqen e internetit të ski-doo.

 

Me të mbërritur në destinacionin tuaj, sajë mund të shkarkohet duke hequr pajisjen e kyçjes në ski, duke lëshuar frenin e parkimit dhe duke e larguar makinën nga rimorkio. Disa rimorkio ju lejojnë të lëvizni përpara nga kuverta, disa si një rimorkio me anim do t'ju kërkojnë të drejtoni ose rrëshqitni makinën nga pjesa e pasme e rimorkios. Procesi i ngarkimit dhe shkarkimit të sajë është mjaft i lehtë dhe bëhet natyrë e dytë, zakonisht kërkon vetëm disa minuta për makinë.

PËRGJIGJJET E TË GJITHA PYETJEVE TUAJA

 • CILI ËSHTË ÇELËSI I TË MËSUARIT?

  CILI ËSHTË ÇELËSI I TË MËSUARIT?  Lexo artikullin
 • ÇFARË LLOJI GAZI DUHET TË VENDOJ NË SKI-DOO IM?

  ÇFARË LLOJI GAZI DUHET TË VENDOJ NË SKI-DOO IM?  Lexo artikullin
 • KU MUND TË GJEJ UDHËZUESIN E OPERATORIT?

  KU MUND TË GJEJ UDHËZUESIN E OPERATORIT?  Lexo artikullin
 • SI TË PËRGATITNI MOBILET TUAJ DORË TË THËL PËR SEZONIN DIMOR?

  SI TË PËRGATITNI MOBILET TUAJ DORË TË THËL PËR SEZONIN DIMOR?  Lexo artikullin
 • SI TË PËRGATITNI MOBILET TUAJ TRAIL PËR SEZONIN DIMOR?

  SI TË PËRGATITNI MOBILET TUAJ TRAIL PËR SEZONIN DIMOR?  Lexo artikullin
 • SI TË BËNI MIRËMBAJTJE NË SEZON PËR VETË TUAJ TË THELLA DORËS?

  SI TË BËNI MIRËMBAJTJE NË SEZON PËR VETË TUAJ TË THELLA DORËS?  Lexo artikullin
 • KËSHILLA PËR KONFIGURIMIN E SAJË TË THELLË SKI-DOO

  KËSHILLA PËR KONFIGURIMIN E SAJË TË THELLË SKI-DOO  Lexo artikullin
 • KËSHILLA PËR KONTROLLIN E SHTESJEVE SKI-DOO

  KËSHILLA PËR KONTROLLIN E SHTESJEVE SKI-DOO  Lexo artikullin
 • SI TË BËNI MIRËMBAJTJE NË SEZON PËR VAJTË TUAJ TRAIL?

  SI TË BËNI MIRËMBAJTJE NË SEZON PËR VAJTË TUAJ TRAIL?  Lexo artikullin

NUK MUND TË GJENI ATË QË PO KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME DILLERIN TUAJ LOKAL OSE NA KONTAKTONI KETU!