Bëni të gjitha me SXS

Asnjë punë shumë e madhe, asnjë vrimë balte shumë e thellë, asnjë cep shumë i mprehtë.

Performanca që ju nevojitet

Formacioni ynë krah për krah ju jep një përgjigje për çdo situatë jashtë rrugës. Mbrojtësi sjell muskujt në ditën e punës. Maverick R u ndërtua për të pushtuar shkretëtirën. Dhe Komandanti mund t'i bëjë të gjitha.

Moti i keq? Nuk ka problem.

Aksesorë komoditeti

Sillni elementët, çfarëdo që të jenë. Nga sediljet e rregullueshme te kontrolli i klimës, krahët krah për krah ofrojnë aksesorë për t'ju mbajtur të rehatshëm në çdo terren dhe në çdo mot.

Merrni një dorezë të ngjashme me hekurin

Smart-Lok diferencial

Smart-Lok është diferenciali më i avancuar në botë i automjeteve jashtë rrugës. Ju zgjidhni cilësimin në bazë të terrenit dhe ai automatikisht jep fuqinë optimale te rrotat. Mos lini asnjë gjurmë pa kalë.

Ndize fuqinë.

Motorë lider në klasin e tij

Më shumë fuqi, më pak zhurmë dhe akoma më pak mirëmbajtje: motorët në krahët tanë janë disa nga më të mirët në industri për performancën dhe besueshmërinë. Projektuar për jetën jashtë rrugës, jo në dyqan.

Formacioni Can-Am jashtë rrugës Sibe-By-Side

LIDHUR SHUMËSHTIRËSIA. SHFRYTËZIMET E MUNDSHME: GARA, PUNË, BALTË, Aventurë, ETJ.

Commander

BËJ TË GJITHA. Ju dëshironi të luani. Ju dëshironi të punoni. Ju dëshironi gjithçka në mes. Ju duhet një legjendë mbi rrota. Ekziston vetëm një makinë e krijuar për ta realizuar atë. E përpunuar mbi rafinimin dhe ridizajnimin, është një origjinal i vërtetë, po aq i gjithanshëm sa edhe ju.

Traxter

I ndërtuar shumë i fortë për t'ju çuar përtej punës së përditshme, Defender është Can-Am Side-by-Side më i aftë për punë. Në kantieret e punës, udhëtimet e gjuetisë, në agrobiznes dhe kudo që ju nevojitet, e kryen punën si duhet.

Defender

Ndërtuar shumë e vështirë për t'ju çuar shumë përtej punës së përditshme. Traxter është Can-Am më i aftë ndonjëherë: në kantiere, i ngarkuar për udhëtime gjuetie, në agrobiznes dhe kudo që ju nevojitet për ta realizuar mirë.

Maverick

Aty ku mund të të çojë vërtet ngasja. Eksploroni, ngasni dhe ulërini jashtë rrugës në automjetin tonë me performancë të lartë, i ndërtuar për çdo gjë. Na çoi në podium në Dakar 6 vjet rresht. Tani është radha juaj për të marrë drejtimin.

Maverick Sport

Mënyra më e mprehtë për të shkuar nga A në B, në çdo terren, në çdo mot, të ngarkuar plotësisht ose jo. Një automjet Can-Am që ka gjithçka që ju nevojitet për të sunduar aventurat tuaja të ardhshme.

Maverick Trail

Rehatohuni dhe vozitni miljen e fundit. Jonë më e ngushtë krah për krah me gjerësi 50 inç—me çdo centimetër një Can-Am. Ndërtuar për të performuar në udhëtime të gjata dhe shtigje të reja njësoj me aftësi të besueshme dhe emocionuese.

Maverick R

Ka ardhur performanca e pashembullt jashtë rrugës. Shpërthoni nëpër çdo terren dhe mos bëni kurrë kompromis me fuqinë, komoditetin, lidhjen ose stilin. Dilni jashtë, bëhuni pis dhe hipni me Can-Am SxS më të fuqishëm.

Zbuloni kënde të reja lojërash

MERRNI lodrën tuaj të preferuar në një aventurë në të gjitha terrenet

NUK JE I SIGURT? JEMI KËTU TË NDIHMOJMË

DËSHIRONI MË SHUMË INFORMACION RRETH SxS?

 • UDHËZUES PËR BLERËSIN E KOMPLETË ANË PËR ANË (SXS) dhe UTV

  UDHËZUES PËR BLERËSIN E KOMPLETË ANË PËR ANË (SXS) dhe UTV  Lexo artikullin
 • ATV OSE ANË PËR ANË/UTV: GJENI ORV-në më të mirë për përdorim në fermë

  ATV OSE ANË PËR ANË/UTV: GJENI ORV-në më të mirë për përdorim në fermë  Lexo artikullin
 • ZGJEDHJA MË TË MIRË ATV OSE ANË PËR ANË/UTV PËR GJUHET

  ZGJEDHJA MË TË MIRË ATV OSE ANË PËR ANË/UTV PËR GJUHET  Lexo artikullin
 • ZGJEDHJA MË TË MIRË ATV OSE SXS/UTV PËR FAMILJET ME FËMIJË

  ZGJEDHJA MË TË MIRË ATV OSE SXS/UTV PËR FAMILJET ME FËMIJË  Lexo artikullin

Mjetet për të zgjedhur udhëtimin e duhur

Modelet e mëparshme

SHIKONI NJË MODELET DHE PAKOTA NGA 2021 DERI SOT