Formacioni i ri Can-Am 2024

Më i fuqishëm dhe më i larmishëm se më parë.

Pushtoni atë që ju pret

Me këtë forcë kaq të madhe, ju mund të pushtoni çdo terren

Grit plus fuqia e papërpunuar - Maverick R

Trego kush është shefi me automjetin më të mirë fuoristradë krah për krah. Maverick R u krijua për të ecur fort dhe për të shtyrë kufijtë—thjesht lidhuni dhe shijoni udhëtimin.

MË SHUMË OPCIONE HP

Linja e zgjeruar HD7 ofron më shumë opsione dhe një stil të freskët kamo, plus një motor të ri në Traxter MAX DPS HD7.

PAKETAT E REJA HOT MAVERICK

Maverick tani ofron vlerën më të lartë të rekord-sportit dhe SxS-në e parë të industrisë që zvarritet në shkëmb me shumë pasagjerë.

OPSIONE ME KATËR VENDE

Ndryshoni gjërat me më shumë konfigurime SxS me 4 vende dhe shikoni modelin e ri Wildland Camo në disa Commanderë.

PAJISJE TE REJA DHE TE PREFERUARA TE VJETRA

Të preferuarat e tua janë rikthyer dhe ne kemi disa veshje të reja me performancë dhe aksesorë inteligjentë që do të dëshironi t'i shikoni.

KONEKTIVITETI ËSHTË MBRET

Tani me lidhje të re të mahnitshme! Merrni informacione në kohë reale për udhëtimet tuaja me një ekran me prekje 10,25".

APLIKACIONI BRP GO!

Ky aplikacion navigimi është burimi juaj i vetëm për një eksperiencë të lidhur udhëtimi jashtë rrugës, e aksesueshme nga ekrani i dashit.

SUNDIMTARËT E JASHTË RRUGËS

NE KEMI MJETET E DUHUR PER VENDIN TUAJ TE PREFERUAR TE LOJRAVE

Pavarësisht nëse po kërkoni të pushtoni një tubim, ditën e punës ose një gatim në zjarr kampi, ne kemi një pajisje që është në lartësinë e detyrës.

Ndërtoni automjetin tuaj të ëndrrave jashtë rrugës

Zgjidhni modelin tuaj dhe më pas filloni ta bëni atë tuajin

Merrni të gjitha pajisjet që ju nevojiten duke zgjedhur modelin, paketën dhe aksesorët për udhëtimin jashtë rrugës që kontrollon të gjitha kutitë e duhura.

NA NDIQNI NE DHE KOMPLORËT E TJERË JASHTË RRUGËS NË MEDIET SOCIALE. BASHKOHUNI NË ARGËTIM!

Zbuloni më shumë lajme emocionuese

Bëhu një nga të parët që shikon lajmet e produkteve dhe formacionet që markat e tjera BRP sapo kanë shpallur.