MAVERICK SPORT

2024

Mënyra më e mprehtë për të shkuar nga A në B, në çdo terren, në çdo mot, të ngarkuar plotësisht ose jo. Një automjet Can-Am i ndërtuar për aventurat tuaja të ardhshme.

MË SHUMË SE GATI

Aventura varet nga ju: një kabinë moderne, komode, me hapësirë, hapësirë ​​për pajisje dhe një shtrat ngarkese gati për përmirësimet e aksesorëve të LinQ. Të gjitha me kafaz të profilizuar të miratuar nga ROPS, dhe mbrojtje për çdo lloj terreni.

ME QËLLIM

Zgjidhni shasinë tuaj: DPS me 2 vende ose MAX DPS me 4 vende — ka një Maverick Sport për çdo kalorës.

Karakteristikat kryesore

Eksploroni më shumë

I zgjuar dhe i mprehtë

Motorët Rotax dhe një sistem ekskluziv i Can-Am Dinamik Brake dhe Kontrolli i Traksionit (BTC) për një përvojë më të mirë të vozitjes. Maverick Sport DPS 1000R me 95 kuaj fuqi është i shpejtë dhe i aftë, veçanërisht kur shtyhet në kufi. Gati për të provuar një ende?

Eksploroni paketat dhe specifikimet e Maverick Sport

Maverick Sport MAX DPS 1000R

Katër ulëse dhe një makinë që do të dëshironi vazhdimisht: në çdo terren, Maverick Sport MAX DPS 100 kuajfuqish paketon emocionet Can-Am në një paketë të shkathët, miqësore për familjen 60 inç. Me një vit pa mirëmbajtje përpara, zgjidhni ditët tuaja të pushimeve me mençuri.

 • Parakolp i integruar i përparmë çeliku, gjysmë dyer Premium
 • Diferencial i përparmë Visco-Lok† QE
 • Shoku SHOWA 2.0
 • Timoni me fuqi dinamike
 • Goma 27 inç në rrota prej alumini 12 inç

Maverick Sport DPS 1000R

KTHIM ME RRETH. Fuqia Rotax e pasur me çift rrotullues dhe drejtimi dinamik i fuqisë dinamike (DPS) që frymëzon besim, siguron kontroll të plotë, rehati dhe aftësi përtej pozicionit të tij 60 inç.

 • Karakteristikat kryesore të Maverick Sport
 • Diferencial i përparmë Visco-Lok† QE
 • Timoni me fuqi dinamike
 • Goma 27 inç në rrota prej alumini 12 inç

Maverick Sport DPS 1000R T ABS

KTHIM ME RRETH. Fuqia Rotax e pasur me çift rrotullues dhe Drejtimi Dinamik i Fuqisë Dinamike (DPS) që frymëzon besim, siguron kontroll të plotë, rehati dhe aftësi përtej pozicionit të tij 62,1 inç. Më shumë se 60 km/h

 • Karakteristikat kryesore të Maverick Sport
 • Diferencial i përparmë Visco-Lok† QE
 • Timoni me fuqi dinamike
 • Goma 27 inç në rrota prej alumini 12 inç

Maverick Sport MAX DPS 1000R T ABS

Katër ulëse dhe një makinë që do të dëshironi pa pushim: në çdo terren, Maverick Sport MAX DPS me 100 kuaj-fuqi paketon emocionet Can-Am në një paketë të shkathët dhe familjare 62,1 inç. Me një vit pa mirëmbajtje përpara, zgjidhni ditët tuaja të pushimeve me mençuri. Më shumë se 60 km/h

 • Parakolp i integruar i përparmë çeliku, gjysmë dyer Premium
 • Diferencial i përparmë Visco-Lok† QE
 • Shoku SHOWA 2.0
 • Timoni me fuqi dinamike
 • Goma 27 inç në rrota prej alumini 12 inç

Mjetet për të zgjedhur udhëtimin e duhur

VIZITO NJE SHOWROOM

Gjeni tregtarin dhe qendrat e shërbimit më të afërt të Can-Am Off-Road. Pyesni për garancinë tonë standarde dhe B.E.S.T të shtuar. mbulim.

GJITHASHTU MUND TË PëlqeNI

Maverick

Aty ku mund të të çojë vërtet ngasja. Eksploroni, ngasni dhe ulërini jashtë rrugës në automjetin tonë me performancë të lartë, i ndërtuar për çdo gjë. Na çoi në podium në Dakar 6 vjet rresht. Tani është radha juaj për të marrë drejtimin.

Maverick Trail

Rehatohuni dhe vozitni miljen e fundit. Jonë më e ngushtë krah për krah me gjerësi 50 inç—me çdo centimetër një Can-Am. Ndërtuar për të performuar në udhëtime të gjata dhe shtigje të reja njësoj me aftësi të besueshme dhe emocionuese.

Maverick R

Ka ardhur performanca e pashembullt jashtë rrugës. Shpërthoni nëpër çdo terren dhe mos bëni kurrë kompromis me fuqinë, komoditetin, lidhjen ose stilin. Dilni jashtë, bëhuni pis dhe hipni me Can-Am SxS më të fuqishëm.