MAVERICK R

2024

Ka ardhur performanca e pashembullt jashtë rrugës. Shpërthoni nëpër çdo terren dhe mos bëni kurrë kompromis me fuqinë, komoditetin, lidhjen ose stilin. Dilni jashtë, bëhuni pis dhe hipni me Can-Am SxS më të fuqishëm.

OPERATOR I QETE

HP i fuqishëm takohet me pezullim të madh

Rruga jashtë rrugës nuk ka qenë kurrë kaq e qetë—apo kaq argëtuese. Bëjeni udhëtimin tuaj më të mirën nga më të mirat me përshpejtimin, goditjet dhe paraqitjen e nivelit të parë të Maverick R. Pastaj dilni jashtë dhe luani.

KTHENI KOKËT EDHE MË SHPEJTË

Kush e dinte se zhavorri i vërtetë mund të ishte kaq elegant?Kush e dinte se zhavorri i vërtetë mund të ishte kaq elegant?

I shkathët por i gjerë. E hijshme por e fortë si thonjtë. Maverick R është projektuar për të qenë automjeti jashtë rrugës me pamje më të mirë dhe me performancën më të mirë ndonjëherë. Dhe jep.

TEKNIK QË E BËN PUNËN

Navigacion dhe lidhje e nivelit të lartë

Ekrani me performancë të lartë, aplikacioni i navigimit dhe sistemi info-argëtues ofrojnë një përvojë si askush tjetër—të gjitha me prekjen e një butoni ose me tingullin e zërit tuaj. Qëndroni të lidhur dhe shkoni më tej.

Karakteristikat kryesore

Jepini vetes një avantazh

Shpërthoni gjërat më të çuditshme dhe dukeni mirë duke e bërë atë

Maverick R vjen i pajisur

Kapni jetën nga mbrapa me 240 HP dhe udhëtim të pakrahasueshëm me pezullim që do t'i bëjë realitet ëndrrat tuaja jashtë rrugës.

Maverick R vjen i pajisur

Maverick R X rs 999T DCT NRMM

Merr në çdo terren me FOX 3.0 Podium RC2 piggyback goditje me bypass, goma 32" ITP Tenacity XNR, rrota rruaza 16" me formë rrjedhjeje dhe kamera.

  • Karakteristikat kryesore të Maverick R X
  • 16 in. Rrota me rruaza të formuara me rrjedhje
  • Kamera e përparme dhe e pasme
  • Gomat ITP Tenacity XNR 32 inç
  • FOX† 3.0 PODIUM RC2† Derrkuc

Maverick R X rs 999T DCT SAS NRMM

Për një përvojë jashtë rrugës që është niveli tjetër, merrni të gjithë paketën—përfshirë teknologjinë Smart-Shox. Koka dhe bishtat mbi çdo gjë tjetër atje.

  • Karakteristikat kryesore të Maverick R X rs
  • FOX† 3.0 PODIUM† Piggyback me bypass dhe Smart-Shox

Maverick R X rs 999T DCT SAS INT

Për një përvojë jashtë rrugës që është niveli tjetër, merrni të gjithë paketën—përfshirë teknologjinë Smart-Shox. Koka dhe bishtat mbi çdo gjë tjetër atje.

  • Karakteristikat kryesore të Maverick R X rs
  • FOX† 3.0 PODIUM† Piggyback me bypass dhe Smart-Shox
  • Gomat e përparme dhe të pasme ITP Tenacity XNR 32 x 10 x 16 inç (81,3 x 25,4 x 40,6 cm)

Mjetet për të zgjedhur udhëtimin e duhur

VIZITO NJE SHOWROOM

Gjeni tregtarin dhe qendrat e shërbimit më të afërt të Can-Am Off-Road. Pyesni për garancinë tonë standarde dhe B.E.S.T të shtuar. mbulim.

GJITHASHTU MUND TË PëlqeNI

Maverick

Aty ku mund të të çojë vërtet ngasja. Eksploroni, ngasni dhe ulërini jashtë rrugës në automjetin tonë me performancë të lartë, i ndërtuar për çdo gjë. Na çoi në podium në Dakar 6 vjet rresht. Tani është radha juaj për të marrë drejtimin.

Maverick Sport

Mënyra më e mprehtë për të shkuar nga A në B, në çdo terren, në çdo mot, të ngarkuar plotësisht ose jo. Një automjet Can-Am që ka gjithçka që ju nevojitet për të sunduar aventurat tuaja të ardhshme.

Maverick Trail

Rehatohuni dhe vozitni miljen e fundit. Jonë më e ngushtë krah për krah me gjerësi 50 inç—me çdo centimetër një Can-Am. Ndërtuar për të performuar në udhëtime të gjata dhe shtigje të reja njësoj me aftësi të besueshme dhe emocionuese.