EXPEDITION

2022

Mjetet e dëborës Ski-Doo Expedition përcaktojnë një kategori krejt të tyren. Ato pasqyrojnë ndjenjën e lirë të rrënjëve të tyre të thella skandinave dhe ndërthurin pa probleme komoditetin e sajë në udhëtime me aftësinë jashtë shtigjeve dhe dobinë e ashpër të punës.

TERRITORET E PANJOHUR

Eksploro

E lindur në Skandinave, ku shtigjet dhe popullsitë mund të jenë të pakta, Ekspedita Ski-Doo është edukuar për eksplorim dhe aventurë në veri me transport mallrash ose shoqërues me rehati dhe aftësi rekreative sportive.

JO PUNË SHUME E MADHE

Qëndrimi i duhur

Me gjurmë të mëdha, notim të shkëlqyeshëm, trajtim të shkathët dhe veçori të frymëzuara nga shërbimet, mjetet e dëborës Ski-Doo Expedition janë një partner ideal pune për punë të mëdha larg rrjetit.

PËRPARI UDHËZIMIN

REV Gen4

Platforma më e avancuar e shërbimeve ndonjëherë, REV Gen4 është e lehtë, e fortë dhe e qëndrueshme. Është ndërtuar për të akomoduar gjurmët deri në 24 inç të gjera për notim dhe tërheqje maksimale, ndërkohë që siguron trajtimin e saktë dhe përfitimet e dizajnit të kabinës së hapur. Rehati dhe aftësi maksimale brenda dhe jashtë shtigjeve.

EXPEDITION XTREME

PËR ATA QË DUAN TË EKSPLOROJNË DIMËRIN PËRTEJ DETYRAVE TË PËRDITSHME, EKSPEDITA XTREME - E BAZUAR NË PLATFORMËN REV GEN4 - SJELL AFTËSI TË GJENDJES NË SHTESË DHE PERFORMANCË TË FUQISHME 850 E-TEC .

TE DHENAT KRYESORE

 • Motor Rotax® 850 E-TEC® 
 • KYB† PRO 36 amortizoret e pasme prej alumini, me rregullues kompresimi
 • Amortizimet para HPG Plus
 • Ekran dixhital 4,5 inç
 • Amortizatoret para RAS 3 
 • Amortizatoret e pasëm artikulues SC-5U me mbyllje
 • mekanizëm (nuk kërkohet vegla)

 

> TE DHENAT TEKNIKE

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE KOTE / TEST PROVE

EXPEDITION SE

EKSPEDITA E 2022 SE ËSHTË KU KOMODITA LUKSOZE DHE AFTËSIA E SHPËRBIMIT TAKOHEN ME KIMI PERFEKTE. BAZUAR NË PLATFORMËN REV GEN4, PLOTË ME TIPARE KOMODE, ME KOMPONENTË QE OFROJNE NJE REHATI NE UDHETIME

TE DHENAT KRYESORE 

 • Motor Rotax® 600R E-TEC®, 900 ACE Turbo - 150 dhe 900 ACE 
 • Amortizatoret e pasme Air Control Suspension (ACS)
 • Ekran LCD i gjerë 7,8 inç me BRP Connect të disponueshëm
 • (Vetëm motorët ACE)
 • Amortizatoret para RAS 3 
 • Amortizatoret e  pasëm artikulues SC-5U me mekanizëm mbyllës (nuk kërkohet mjet)

 

> TE DHENAT TEKNIKE 

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

EXPEDITION LE

DUKE OFRUAR AVANTAZHE NE EKPLORIMIN E SHTIGJEVE TE THELLA KY MODEL I GJENERATES 4 BAZUAR NE EXPEDITION LE ESHTE MJETI ME I GJITHANSHEM QE GJENDET NE TREG.

TE DHENAT KRYESORE 

 • Motor Rotax® 600R E-TEC®, 900 ACE Turbo – 150 and 900 ACE 
 • Pllakë Multi-LinQ 20 inç e gjerë me kapacitet ngarkese 125 lb/56,7 kg
 • Ekran dixhital 4,5 inç
 • Amortizator para RAS 3
 • Amortizator të pasëm artikulues SC-5U me mekanizëm mbylle (nuk kërkoheh vegla)
 • Radiator ajri me ventilator

 

> TE DHENAT TEKNIKE 

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

EXPEDITION SPORT

Expedition Sport kombinon një trajtim të shkathët dhe preciz me veçori të shërbimeve kryesore në industri, të tilla si lidhësja standarde e tërheqjes, kapaciteti i bollshëm i ngarkesave, një përzierje e amortizatorëve të përqendruara te dobia dhe komoditeti, dhe motorët Rotax të përditësuar e efikas.

TE DHENAT KRYESORE

 • Motorë Rotax® 600 EFI, 900 ACE dhe 600 ACE
 • Në dispozicion magneto 420 W
 • freksion pDrive  (600 EFI dhe 900 ACE)
 • 4,5 inç. ekran dixhital
 • Amortizator para RAS 3 
 • Amortizator të pasëm artikulues SC-5U me mekanizëm mbylle (nuk kërkohen vegla)

 

> TE DHENAT TEKNIKE 

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

EXPEDITION SWT

Një automjet i lartë sportiv per borë të thellë i pakrahasueshëm dhe një listë të veçorive të përdorimit.

TE DHENAT KRYESORE

 • Çfarë ka të re: Paketa e goditjes HPG me cilësi të lartë
 • Rotax® 900 ACETM Turbo - Motorë 150 dhe 900 ACETM
 • Pllakë Multi-LinQ 24 inç e gjerë me kapacitet ngarkese 56,7 kg
 • 4,5 inç. ekran dixhital 
 • Amortizator para RASTM 3 
 • Amortizatoret e  pasëm artikulues SCTM-5U me mekanizëm mbylle (nuk kërkohen vegla)
 • Radiator ajri me ventilator
 • Dërrasa vrapimi me borë të thellë me hapje të mëdha

 

> TE DHENAT TEKNIKE 

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

AKSESORET

Aksesorët Ski-Doo Sport-Utility shtojnë një nivel të pakrahasueshëm komoditeti për çdo detyrë në dëborë.

ME PAK PUNE. ME SHUME QEJF

Aksesorët Ski-Doo janë krijuar për t'ju lehtësuar punët më të vështira. Më shumë komoditet dhe kapacitet ngarkese do të thotë se do të keni mjetin e duhur për çdo punë, çdo herë.

GJENI SHITËSIN TUAJ LOKAL

vendosni vendndodhjen për të gjëndur shitesin pranë teje

NJIHUNI ME FLOTEN

Parametrat e Ski-Doo Expedition