REV Gen5 Deep Snow Platform

Shkathtësi dhe reagim superiore, platforma REV Gen5 me borë të thellë është projektuar për të lejuar ngases të zbulojnë edhe më shumë zona teknike të ngasësjes me më shumë kontroll dhe saktësi. Duke mbajtur të njëjtat parime të masës së centralizuar dhe ekuilibrit të përsosur, marrëdhënia midis ngasësit dhe motorrit nuk ka qenë kurrë më e fortë.

REV Gen5 Trail Platform

Një përvojë e përgjithshme e rafinuar dhe e përmirësuar e ngasjes nga bora e lart, platforma REV Gen5 Trail përcakton se çfarë do të thotë në të vërtetë "premium" për një ngases shtegu. Nga performanca, te lidhja, te kostoja e pronësisë, ky REVolution i radhës i përmirëson të gjitha.

Eksplorojnë

Summit X with Expert Package

Summit X

Summit Edge

Summit SP

Freeride

MXZ X-RS

MXZ Blizzard

Renegade X-RS

Renegade X

Renegade Adrenaline

NGASNI SI TË DËSHIRONI

LIRI PËR TË ZGJEDHUR

Ekipi ynë u përqendrua intensivisht që t'ju mundësojë të kontrolloni më saktë motorrin, por edhe ta ngasni atë në mënyra të ndryshme. Ka shumë më tepër hapësirë për të lëvizur në REV Gen4 me dizajnin e ngushtë – si side-by-side  ashtu edhe para-mbrapa – që disa e përshkruajnë si ngasjes një motoçikletë. Me kaq shumë hapësirë për të lëvizur, do të gjeni lehtësisht një stil ngasjes që ju përshtatet në shtigje.

REAGIM

I PAKRAHASUESHËM

Dizajnimi i pakos REV Gen4 shumë i ngushtë centralizon masën më të madhe të motorrëve, duke i bërë ato jashtëzakonisht të përgjegjshme ndaj kontributit tuaj – qoftë në një cep të ngushtë shtegu ose në një gdhendje teknike të thellë bore. Ne gjithashtu e vendosëm në qendër paketën e fuqisë anash në shasi – hera e parë që një prodhues motorrash e bën këtë – kështu që ndjehet e njëjta nëse kthehesh majtas dhe djathtas.

TI ËNDERRON. E NDËRTOJMË.

Shitja juaj. Rruga juaj.