Smart-Shox

Smart-Shox Suspensioni parë i industrisë Semi-Active

Smart-Shox –Suspensioni parë i industrisë Semi-Active. Goditje ekskluzive KYB me kapacitet të lartë dhe një sistem i sofistikuar sensorësh dhe softueri ECM që përkthen në çast terrenin, hyrjen e ngasësit dhe sjelljen e shasisë në udhëtimin optimal.

KONTROLLI I PIKAVE

NDËRTO VETË TUAJ PERFEKTE

Gjeni veçoritë dhe aksesorët që dëshironi