LINQ SYSTEM

Lidhje e menjëhershme për gjërat tuaja

I SHPEJTË. I LEHTË. I SIGURT

LinQ System

Sistemi ynë ekskluziv i lidhjes së ngarkesave është mënyra më e mirë për të bartur sende me vete, të tilla si çanta mallrash, kuti karburanti, madje edhe një snowboard ose ski. Ajo merr vetëm sekonda dhe është plotësisht e sigurt - në fakt, ajo është projektuar për të mbajtur të fortë deri në 4 Gs forcë.

LINQ IT UP AND GO

Tani më shumë se 200 konfigurime Sistemi i aksesorëve LinQ të Ski-Doo ngjitet lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt në motorrin tuaj të dëborës Ski-Doo për një zgjidhje elegante, plotësisht të integruar për nevojat tuaja të ngarkesave.

LINQ LOCK

Çanta 30L LINQ PRO TRAIL e papërshkrueshme nga uji.

E lehtë dhe me ngjyra të ndezura nga brenda për të lehtësuar kërkimin e sendeve të vogla. Përmban xhepin e aksesit të shpejtë dhe mbajtësin e hartës.

LINQ EVERY RIDE

LinQ Universal Rack

Universal LinQ Rack lejon që pothuajse çdo motorr dëbore të përfitojë plotësisht nga linja e aksesorëve më inovativë të sportit.

LINQ SLEIGH

Hapsirë e bollshme

Debati për atë që mund të merrni me vete përfundon me LinQ Sleigh. Me 485 L kapacitet ngarkese, plus pika të shumta montimi të aksesorëve LinQ brenda dhe jashtë, është aksesori më i gjithanshëm i ngarkesave që industria ka parë ndonjëherë.

LINQ SLEIGH

Hapsirë e bollshme

Debati për atë që mund të merrni me vete përfundon me LinQ Sleigh. Me 485 L kapacitet ngarkese, plus pika të shumta montimi të aksesorëve LinQ brenda dhe jashtë, është aksesori më i gjithanshëm i ngarkesave që industria ka parë ndonjëherë.

NDËRTO SLITËN TUAJ PERFEKTE

Gjeni veçoritë dhe aksesorët që dëshironi