TEKNOLOGJI

Frymëzuar nga Ju

I shtyrë nga pasioni

Makinat e dëborës nuk kërkojnë asgjë tjetër përveç risive të jashtëzakonshme për të ndjekur pasionin e tyre. Ne e ndajmë atë pasion. Është ajo që nxit zhvillimin e teknologjisë së formësimit të industrisë që përcakton çdo sajë Ski-Doo që ndërtojmë.

MOTORËT ROTAX

Pushteti askush nuk e mendonte të mundur

Duke përfshirë motorin më të fuqishëm që vjen nga një fabrikë - motorët 180-HP Rotax 850 E-TEC Turbo R, Ski-Doo vendosin standardet në shpërndarjen e fuqisë, efikasitetin, besueshmërinë dhe lehtësinë e zotërimit.

PLATFORMAT

Forca dhe shkathtësia e lehtë

Ajo që ripërcaktoi të gjithë industrinë në 2003 me platformën origjinale REV tani është në përsëritjen e saj të pestë me platformën e re REV Gen5. Kemi bërë një rrugë të gjatë, por sapo kemi filluar

PEZULLIME DHE SKI

Më shumë aftësi, rehati dhe kontroll në çdo udhëtim

Ju kurrë nuk ndaloni së shtyri dhe as ne. Detajet kanë rëndësi dhe këto janë detajet që na dallojnë sa herë që prekni borën.

PAMJA MË E MIRË

Udhëtim plotësisht i lidhur

Më i madhi në industri, ekrani me prekje me ngjyra 10,25" ofron një qendër të plotë info-argëtimi për një lidhje më të thellë me çdo udhëtim me lidhje Bluetooth për aplikacione, harta dhe më shumë.

BRP GO!

Mos e humb kurrë rrugën

I integruar BRP GO! Funksioni i hartës ju lejon të gjurmoni udhëtimin tuaj, të shtoni pika, të gjeni pikat e interesit dhe më shumë - të gjitha ndërsa jeni jashtë linje.

STARTER E-TEC SHOT

Fillestari më inovativ i motorit

Kur kurseni energji, mund të vozitni më shumë. SHOT u jep kalorësve me borë të thellë një avantazh me funksionalitetin e nisjes elektrike me butonin e shtypur pa peshën e shtuar të motorit ose baterisë në sajë tuaj.

HELMETA

Mbrojtje premium

Pavarësisht se si vozitni, mbrojtja e duhur është parësore. Helmetat Ski-Doo përfshijnë mbrojtje lider në industri me materiale të lehta dhe dizajn inovativ për të ofruar rehati të madhe dhe stil të hijshëm.

VESHJE DHE PAJISJE

Shijoni më shumë udhëtimin

Përshtatja perfekte, stili i shkëlqyer dhe materialet më inovative nga e gjithë bota krijojnë pajisje dhe veshje funksionale për çdo lloj kalorësi dhe çdo shije.

SISTEMI LINQ

Përmirësoni menjëherë çdo udhëtim

Gjeniu pas aksesorëve të ngarkesave Ski-Doo LinQ është aftësia e tyre për të përshtatur sajën tuaj me çdo aventurë me lëvizjen e levës. Ka qindra mënyra për ju që të personalizoni sajën tuaj në udhëtimin perfekt.

ZBULONI ATË NDJENJEN E SKI-DOO

Mësoni më shumë rreth modeleve më të fundit ose ndërtoni tuajat për atë udhëtim të përsosur.