PLOTËSOJENI NGASJEN

Nje koneketim i plotë në çdo ngasje.

Ekran me prekje 10,25" me ngjyra me BRP Connect

Ekrani tërësisht i rinovuar me prekje ju jep një mënyrë të re për të shijuar udhëtimin. Dizajn premium me lidhje të shpejtë, pa probleme, grafikë mahnitëse dhe funksione dhe aftësi të përmirësuara të automjetit.

SEAMLESS

Premium Integrim pa probleme

Ekrani i madh 10,25" ofron shikim të pastër kristal nga çdo kënd në çdo dritë. Dhe i bën të gjitha në një paketë të integruar pa probleme që përshtatet në mënyrë të përsosur me motorr.

INTUITIV

Lehtësia e thjeshtuar e përdorimit

Personalizo shfaqjet e ekranit të ndarë vetëm me një klikim. Moduli i kontrollit të dorës së majtë, i dizajnuar në mënyrë inteligjente, ofron navigim instinktiv në ekran për të gjetur informacionin e dëshiruar.

CONNECTED

Lidhja

Lidhja me Bluetooth nuk ka qenë kurrë më e shpejtë apo më e lehtë. BRP GO! navigimi i aplikacionit e çon udhëtimin në nivelin tjetër. Lidhja WiFi lejon përditësimet e softuerit nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Matës i plotë

Merrni një pamje të qartë të të gjitha matjeve thelbësore të ngasjes.

Menyja e aplikacionit

Qasuni në shumë aplikacione dhe funksione për të rritur përvojën tuaj ngasjes.

E DISPONUESHME NË:

Summit X with Expert Package

Summit X

Freeride

Renegade X-RS

Renegade X

MXZ X-RS

BRP GO! APP

Bëjeni dimrin një përvojë plotësisht të konektuar

Përmirësoni çdo udhëtim

BRP GO! aplikacioni ju lidh me dimrin si kurrë më parë me navigimin, planifikimin e udhëtimit, ndarjen dhe gjurmimin e miqve tuaj nga ekrani i motorrit. Shkarkoni aplikacionin falas tani dhe përjetoni të ardhmen e ngasjes.