SUMMIT

2024

Makinat e dëborës Summit pa mundim të shkathëta të kombinuara me fuqinë Rotax që përcaktojnë industrinë ofrojnë performancë dinamike në borë të thellë dhe përgjigje të menjëhershme në terren teknik dimëror.

FREERIDE

2024

I aftë për të kapërcyer ekstremet e borës së thellë dhe për ta bërë atë në një stil të vetën, Freeride qëndron i vetëm në një botë ku ngjitjet e çmendura dhe rëniet e mëdha janë normë.

RENEGADE

2024

Ndërtuar për aventurierët e dimrit me shtigje më të gjata për më shumë kapje dhe rehati të shtuar. I kombinuar me disa opsione të motorit Rotax, ekziston një Renegade për çdo kalorës shtegu.

MXZ

2024

Me sugjerime të frymëzuara nga gara, sajërat MXZ ofrojnë manovrim dhe shkathtësi të ngjashme me motocross me inovacione të avancuara si në cilësinë e udhëtimit ashtu edhe në fuqinë emocionuese Rotax.

GRAND TOURING

2024

Të mbushura me stil, rehati luksoze dhe performancë fantastike, makinat me dëborë Grand Touring ofrojnë përvojën më të mirë të vozitjes 2-up për shoferin dhe pasagjerin.

BACKCOUNTRY

2024

I përditësuar rishtas në platformën REV Gen5, formacioni Backcountry ofron performancë të pashembullt të kryqëzimit të kombinuar me aftësi të pakrahasueshme jashtë shtigjeve kur aventura ju çon përtej brigjeve të dëborës.

EXPEDITION

2024

Modelet e Ski-Doo Expedition brenda ose jashtë shtigjeve paketojnë shkathtësi dhe aftësi të jashtëzakonshme në një sajë. Punoni në vilë një orë, filloni një aventurë të re tjetrën.

SKANDIC

2024

Forca brutale plotëson aftësinë e rafinuar me Skandic. Kapaciteti masiv i tërheqjes dhe gjurma e madhe e bëjnë punën e lehtë të punëve të mëdha dhe lundrimin e shkëlqyeshëm për të shkuar kudo që nevojitet.

TUNDRA

2024

Slitë Tundra kanë një dizajn të ngushtë për shkathtësi unike për një sajë pune. Zgjidhja perfekte për përdorim të lehtë me një çmim të përballueshëm.

SUMMIT NEO

2024

Një ndihmë e plotë e argëtimit të Summit me borë të thellë në një sajë të përmasave të mesme që është e përkryer për fillestarët, kalorësit më të vegjël ose ata që kërkojnë një udhëtim më pak frikësues me një çmim të shkëlqyeshëm.

MXZ NEO

2024

Çdo gram i faktorit argëtues me kilometra të lartë që gjendet në familjen MXZ, e ndërtuar në një sajë me madhësi kompakte me veçori të përshtatura në mënyrë ideale për kalorës të rinj ose njerëz më të vegjël, me një çmim të shkëlqyeshëm.

MXZ 120/200

2024

Për zbutësit e gjurmëve dhe grirësit e pluhurit të së ardhmes, MXZ 120 dhe MXZ 200 ofrojnë një mundësi të re për të vozitur për ata që sapo po zbulojnë atë ndjenjën e Ski-Doo!