FREERIDE

2022

Çfarë bëni kur keni pushtuar gjithçka brenda mundësive? Synoni për më shumë! Freeride 2022 ripërcakton kufijtë e dominimit të vendit me fuqi të çmendur në 850 E-TEC Turbo në modele të zgjedhura dhe veçori të frymëzuara nga bora e thellë, si një dizajn i shkurtër tuneli që mundëson qasje në më shumë terren, borë më të thellë dhe momente më epike.

MË TEPËR SE FUQI

TË ZGJEDHËSH MË TË MADHEN ËSHTË THJESHT FILLIMI

Freeride 2022 jep më shumë fuqi dhe më shumë aftësi se kurrë me 850 E-TEC Turbo në modele të zgjedhura dhe elementë të rinj të përqendruar në borë të thellë të ndërtuar për drejtuesin gati për më shumë.

FLUTURUES TË SHPESHTË

MILJE AJRORE

Kilometrazhi mund të lexojë me mijëra milje në fund të sezonit, por shumë prej tyre grumbullohen pa u prekur nga bora. Ata quhen "milje ajrore" dhe drejtuesit e Freeride që i grumbullojnë ato janë fluturues të shpeshtë.

NJË SLITË UNIKE PO AQ SA DREJTUESI

BËHU VETVETJA

Nga skemat e paimitueshme të ngjyrave, tek përpjekja për të hipur në linja ku të tjerët do të tundin vetëm kokën, Freeride është e vetmja slitë  në treg, e përshtatshme në mënyrë unike për një përvojë të tillë dimërore si drejtuesi i saj.

PUSHTO TERRENIN

I PA INTIMIDUAR

Qoftë duke gdhendur nëpër pluhur ose duke gërvishtur barkun e stratosferës, shasia REV Gen4 e Freeride ofron kontroll suprem në dëborë ose në ajër falë masës së saj të centralizuar, strukturës së ngushtë dhe peshës së lehtë

FREERIDE

FREERIDE ËSHTË MOTOR-DËBORE E DIZEJNUAR PER TERRENE ME DËBOR TE DENDUR DHE PËR DREJTUES SYPATREMBUR

VECORITË KRYESORE

 

  • Rotax® 850 E-TEC® ose 850 E-TEC Turbo 
  • Performance e larte amortizimi KYB PRO me susta të lehta
  • Tunel i shkurtër dhe bazament i pasëm me peshë te lehtë
  • Amortizim i përparëm RAS 3 me bosht skish të lehtë dhe tapë skish e rishikuar
  • Amortizator të pasëm tMotion me shina të përforcuar dhe gërvishtëse akulli

> TË DHËNAT TEKNIKE 

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

MJETI JUAJ. MENYRA JOTE.

Inspirues, E Dizajnuar, Provuar nga Drejtues.

Freeride Duhet të ketë

Aksesorët Freeride për borë të thellë dhe pajisjet e drejtimit janë të dizajnuara me reagime dhe frymëzim nga drejtues të vërtetë që hanë, flenë dhe marrin frymë në maksimum përvojën e drejtimit në borë të thellë.

GJENI SHITËSIN TUAJ LOKAL

Vendosni vendndodhjen për të gjëndur shitesin pranë teje

FREERIDE

Mjeti juaj perfekt