BACKCOUNTRY

2022

Drejtueset  e vërtetë te sotëm te crossover 50-50 ëndërrojnë të eksplorojne me milje te tera. Përkufizimi i një udhëtimi të mirë mund të gjendet në aventurat që presin të keni në destinacione të pazbuluara. Mjetet e dëborës Ski-Doo Backcountry janë slitë pa kompromis që meritojnë drejtuesit e sotëm që kërkojnë aventura.

ZBULONI MË SHUMË

Crossoverat e vërtet 50/50

Zero kompromisa

I mbushur me veçori të përshtatura për drejtuesit  e vërtetë të crossover 50/50, Backcountry është krijuar me qëllim për të dominuar shtigjet dhe borën e thellë me lehtësi dhe rehati

BACKCOUNTRY

I PËRSHTATSHËM IDEALSHT PËR TË DHURUAR EKSPERIENCËN MË TË MIRË TË DIMËRIT, SKI-DOO BACKCOUNTRY 2022 PRECIZ NE MANOVRIM PER TERRENE ME DËBOR TË DENDUR.

TË DHËNAT KRYESORE

 • Rotax® 850 E-TEC® dhe 600R E-TEC 
 • Paketa e goditjes HPG me cilësi të lartë
 • Ekran dixhital 4,5 inç
 • Amortizator para RASTM 3
 • Amortizator pasëm cMotionTM
 • Ndezje elektrike

 

>TE DHENAT TEKNIKE 

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

   

   

   

  BACKCOUNTRY X-RS

  NGA EXTREME BACKCOUNTRY NË NJË MJET I PROVUAR NE GARA BACKCOUNTRY X-RS TEJKALON NE LIMITE PËRKUFIZIMIN E 50-50 CROSSOVER SLED.

  TE DHENAT KRYESORE

  • Motor Rotax® 850 E-TEC® 
  • Paketa e goditjes KYB PRO me performancë të lartë
  • Ekran LCD i gjerë 7,8 inç me BRP Connect të disponueshëm
  • Amortizator para RAS 3
  • Amortizator pas cMotion

   

  > TE DHENAT TEKNIKE 

  > GJENI SHITESIN 

  > KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

  BACKCOUNTRY Sport

  Idealisht i përshtatshëm për të nxjerrë në pah më të mirat e dimrit, Ski-Doo Backcountry 2022 kombinon trajtimin e saktë të shtigjeve me karakteristikat e borës së thellë që lejojnë një drejtues të eksplorojë përtej brigjeve të shtegut.

  TE DHENAT KRYESORE 

  • Motor Rotax® 600 EFI
  • Ekran dixhital 4,5 inç
  • Amortizator para RAS 3
  • Amortizator pasëm cMotion 
  • Ndezje elektrike

   

  > TE DHENAT TEKNIKE 

  > GJENI SHITESIN 

  > KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

  PËRGATITU

  Inspirues, E Dizenjuar, Provuar nga Drejtues.

  AKSESORËT DHE PJESËT

  Pergatituni ne  udhëtimin tuaj me pajisje drejtimi të krijuara në mënyrë gjeniale dhe aksesorë të ndërtuar nga drejtues që mbajnë pasionin e tyre për udhëtimin nën mëngët e tyre ashtu si ju.

  GJENI SHITËSIN TUAJ LOKAL

  vendosni vendndodhjen për të gjëndur shitesin pranë teje

  SHKONI PERTEJ 

  Ju prezantojme me  Backcountry