5 AKSESORËT QE DUHET TË KENI PËR MJETIN E DEBORES

Si ambasador i Ski-Doo, Troy e njeh drejtimin në shtigje si pjesa e pasme e dorezës së tij. Këtu janë 5 gjërat e tij kryesore të domosdoshme për mbijetesën e makinave me borë gjatë kalimit në shtigje, plus disa këshilla të shkëlqyera profesionale për rritjen e performancës dhe emocionimit.

SI TË SHKATHTESONI EKSPERIENCËN TUAJ NË LIDHJE ME MJETET TË Dëborës

 


Xhami
Shumica e drejtuesve instalojnë një xham që i përshtatet lartësisë dhe stilit të tyre personal. Ski-Doo ofron shumë lloje dhe stile të ndryshme xhamash aksesorë, nga ato me shpejtësi të ulët deri tek ato më të gjata me mbrojtje shtesë nga era dhe elementët. Xhamat e përparme të larta përmirësojnë udhëtimin tuaj në kushte të ftohta ose me erë. Të ulëtat priren të duken më të hijshme dhe janë të shkëlqyera për ditët e ngrohta.


Ski-Doo Trail Performance Grips
Dorezat e performancës shtojnë tërheqje në timonin tuaj. Ky kapje shtesë ju vë në më shumë kontroll mbi sajën tuaj!


Sistemi E LinQ
E LinQ ofron liri të pakrahasueshme lëvizjeje në ditët shumë të ftohta. Lidhja e shpejtë dhe e lehtë do të thotë që ju jeni gati të filloni udhëtimin tuaj në asnjë kohë, pa problem. Sistemi E LinQ është gjithashtu plotësisht i pajtueshëm me helmetat OXYGEN dhe funksionon me çdo maskë me ngrohje 12V. Ky koncept unik është edhe një kordon DESS (sistem sigurie i koduar dixhital) dhe një kabllo vizore me ngrohje. Nuk mund te bëhet më i përshtatshëm.

Pllaka anësore
Ky aksesor i domosdoshëm i makinës me dëborë është ideal për drejtuesit që përdorin këmbët për të shtyrë në qoshe ose duan të ndihen më të mbyllur në sajë.


Sistemi i lidhjes LinQ
Një ekskluzive për BRP, LinQ është një sistem i këmbyeshëm për montimin dhe çmontimin e lehtë të aksesorëve të motorave te borës. Kjo do të thotë që ju mund të mbani gjithçka dhe gjithçka, nga dorezat dhe telefonat rezervë te pajisjet GPS dhe drekën tuaj. Personalizojeni udhëtimin tuaj duke i shtuar më shumë argëtim dhe rehati çdo shëtitjeje—dhe veçoni sajën tuaj! Ka shumë pjesë dhe aksesorë LinQ për të zgjedhur për Ski-Doo tuaj, por le të fillojmë me këto dy çanta rad:


- Çanta sportive LinQ

- Çanta e tunelit të aventurës LinQ

TE GJITHA PYETJET TUAJA, KANE PERGJIGJE !

All your questions, answered

View all questions
 • 5 AKSESORËT QE DUHET TË KENI PËR MJETIN E DEBORES

  5 AKSESORËT QE DUHET TË KENI PËR MJETIN E DEBORES  Lexo artikullin
 • ÇFARË DUHET TË MARRË GJITHMONË ME VETE KUR DAL PËR NGASJE?

  ÇFARË DUHET TË MARRË GJITHMONË ME VETE KUR DAL PËR NGASJE?  Lexo artikullin
 • ÇFARË DUHET TË MARRË GJITHMONË ME VETE KUR DAL PËR NGASJE?

  ÇFARË DUHET TË MARRË GJITHMONË ME VETE KUR DAL PËR NGASJE?  Lexo artikullin
 • Çfarë veshni kur dilni me motorr bore?

  Çfarë veshni kur dilni me motorr bore?  Lexo artikullin
 • Çfarë duhet të vesh kur të dal me motorr bore?

  Çfarë duhet të vesh kur të dal me motorr bore?  Lexo artikullin
 • 5 AKSESORËT QË DUHET TË KENI PER MOTORIN E DEBORES

  5 AKSESORËT QË DUHET TË KENI PER MOTORIN E DEBORES  Lexo artikullin

NUK MUND TË GJENI ÇFARË PO KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME TREGTARIN TUAJ LOKALE OSE NA KONTAKTONI KETU!